2777
2789
عنوان

چراادما انقدر درگیر چاقی ولاغری شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 93 پست
کاش بش برسی🙁 ایقد سریع لاغرمیشم  درسرعت نوربر ثانیه ولی تپل شدنم با نذر ونیازه خخخخ

تاابحال تلاش نکردم ک چاق شم‌ولی خسته شدم از لاغری😞

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قد منهای صد و یک وزن ایده اله، شما چقدر کم داری تا برسی به وزن ایده ال؟

والله قدم۱۶۷ و وزنم حدودا پنجاه و دو

خودمو که تو اینه میبینم میگم پروانه از اتیوپی فرار کردی اومدی؟😐

یک دختر بختیاری بسیار مهربان و خیرخواه هستم😊🌼ازخدا میخوام بحق حضرت عباسش،غم توی دل کسی نباشه و همه دلشون شاد باشه🤲🌼💚
من میخام لاغر بشم نه صرف اینکه الان مانکن باید بود برای سلامتی خودم .  

خب چاقی تایه اندازه به سلامتی اسیب میرسونه مثلااگرخیلی چاق باشی ولی الان همه میخوان خط کش بشن😐😂😂

والله قدم۱۶۷ و وزنم حدودا پنجاه و دو خودمو که تو اینه میبینم میگم پروانه از اتیوپی فرار کردی اومدی؟ ...

یعنی چی یعنی الان چاقی یا لاغر؟ فکر میکنم شما عالی هستی

میشه برای سلامتی نی نی مون یه صلوات بفرستید
تاابحال تلاش نکردم ک چاق شم‌ولی خسته شدم از لاغری😞

لاغری خداییش ایده ال نیست منم دوست ندارم

یادمه میرفتم زیارتگاه ها نون میزدم به حرم میخوردم🤣🤣🤣🤣🤣

یادش میفتم خندم میاد،بقیه برای چه حاجاتی میومدن منم درکنار اون حاجتا نون میزدم میگفتم یا امامزاده چاق بشم توروقران🤣😀

یک دختر بختیاری بسیار مهربان و خیرخواه هستم😊🌼ازخدا میخوام بحق حضرت عباسش،غم توی دل کسی نباشه و همه دلشون شاد باشه🤲🌼💚
شلوارو میشه تنگ کرد ولی شلوار نشه عذابه

خستم بخدا سایزم ۳۶ میخام حداقل ۳۸ بشم ده کیلو کم دارم ۳۶ کیلو شدم شیر میدم قدمم کوتاه ۱۵۰ دیگ‌چی بگم مث بچه هام

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
یعنی چی یعنی الان چاقی یا لاغر؟ فکر میکنم شما عالی هستی

نه لاغرم خیلییی گلم

کاش اضافه وزن داشتم ولی لاغر نبودم😀

والله قدم۱۶۷ و وزنم حدودا پنجاه و دو خودمو که تو اینه میبینم میگم پروانه از اتیوپی فرار کردی اومدی؟ ...

خوشبحالت. تو خود باربی هستی. من بعد زایمان ۱۶ کیلو اصافه وزن داشتم. خودمو کشتم تا بوزن ایده ال رسیدم. تاز دلم میخاست بجای ۶۵، وزنم ۵۸ باشه. ولی بنظرم نشدنیه.

توروخدا برنامه غذاییتو بمنم بده بشم همون که شما میگی اتیوپی 😂😂😂😂😂😂

عشق لاغریم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
من قدم ۱۶۵  وزنم ۵۴  میگم چاقم میخوام بشم ۵۰ کیلو

نه نه لاغر نکنیا

خوبی بنظرم

ولی من دوست داشتم بشم بالای شصت و پنج😐

خستم بخدا سایزم ۳۶ میخام حداقل ۳۸ بشم ده کیلو کم دارم ۳۶ کیلو شدم شیر میدم قدمم کوتاه ۱۵۰ دیگ‌چی بگم ...

من راهنمایی فککنم ۳۶ بودم 😁😁😁😁😁

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی