نسترن_۷۵ مدیر عضویت: 1397/07/28 تعداد پست: 8787 عنوان کیا اطرافیان درجه یکشون زیر ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان روده شدن؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1236 بازدید | 32 پست کسی هست؟ یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشمهایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔 1399/02/05 | 15:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نسترن_۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/28 تعداد پست: 8787 عزیزم میشه بگی علائمش چیه؟انشالله خیلی زود خوب میشن.به خدا توکل کن.برادر شوهر من لاغر شده یه تیکه از ... عزیزمخیلی متاسفم اما هرگونه تغییر در عادات اجابت مزاجباید جدی گرفته بشه که مادر من متاسفانه جدی نگرفتمثلا اسهال یا یبوست شدیددرد در قسمت های شکمی که بیشتر شبیه درد عضلانی یا قلنجی باشه لاغری بی دلیل خستگی بی علت اینا علائم مادر من بود یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشمهایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔
نگیییین عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 6947 عزیزمخیلی متاسفم اما هرگونه تغییر در عادات اجابت مزاجباید جدی گرفته بشه که مادر من متاسفانه جدی نگرف ... انشالله به حق ماه عزیز رمضان خدا لباس عافیت و سلامتی تن مادر عزیزت کنه گلم.انشالله خیلی زود خوب میشن. خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین
نسترن_۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/28 تعداد پست: 8787 انشالله به حق ماه عزیز رمضان خدا لباس عافیت و سلامتی تن مادر عزیزت کنه گلم.انشالله خیلی زود خوب میشن ... مرسی عزیزم از دعای قشنگت الهی امینهمینطور برادرشوهر جوان شما یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشمهایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔