2777
2789
عنوان

راهنمایی از پوشک گرفتن

177 بازدید | 20 پست

سلام پسر من ۲ سالشه دارم اروم اروم از پوشک میگیرمش الان ۱ ماهی میشه اما فقط دسشویی کوچیک رو همراهی میکنه پی پی رو تو شلوار میکنه میگه مامان جیش کردم شبها اصلا پوشکش نمیکنم چون خداروشکر جاشو خیس نمیکنه اگه تجربه دارین بگین ممنون❤

ماهورکم دختر اسمونی من تا ابد تو قلبم هستی جون دل مادر💔😔

دخترم 2.5 هنوز شروع نکردم بعد ماه رمضون

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

من پسرم ۲۸ ماهشه از ۱۷ فروردین گرفتم 

هم جیش هم پی پی بهم میگه البته چندباری ام گند زده که فدا سرش 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوکولات بده بهش دوروزه پی پی هم تو دست شویی میکنه

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
شوکولات بده بهش دوروزه پی پی هم تو دست شویی میکنه

اینکار کردم تو دسشویی تخته وایت برد گزاشتم که اگه کارشو اونجا انجام بده جایزش نقاشی و شکلات ولی اهمیت نمیده 

اینکار کردم تو دسشویی تخته وایت برد گزاشتم که اگه کارشو اونجا انجام بده جایزش نقاشی و شکلات ولی اهمی ...

هنوز  زوده عزیزم اذیتش نکن 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
پسر من دوسالشه هنوز امادگی نداره منم اصرار ندارم هوا گرم بشه دوباره تشویق میکنم

اخه پسر من میدونه باید بره دسشویی خودشم میگه جیش کردم بعد از منم میپرسه مامان جیش داری اما چه فایده 

اخه پسر من میدونه باید بره دسشویی خودشم میگه جیش کردم بعد از منم میپرسه مامان جیش داری اما چه فایده& ...

اها این خوبه..تشویقش کن هر یکساعت ببر دستشویی..پسرمن از محیط دستشویی میترسه