اگه مجردین تنبلین دارین حتما دکتر غدد برین وزیرنظرش باشین اگه متاهیلین اول ازمایش پرولاکتین بدین اگه بالا نبود اول پیاز درمانی بکنید ۳ ماه بعدش برین دنبال درمان.و به هردکتری اطمینان نکنی و هرماه از داروهای هورمونی استفاده نکنید یه ماه استفاده کنید یه ماه استراحت یا دوماه استفاده کنید یه ماه استراحت طی درمان بی هیچ کسی نگین و استرس رو همه جوره ازخودتون دور کنید چون دست شما ودکتر نیس خدا باید به اون نطفه نظری بکنه تا اون انسان بشه از روز۱۰ تا۲۰ یه روز درمیان رابطه عمیق وباکیفیت داشته باشین رابطه تون مجبوری نباشه به خاطربچه.به شوهراتون حتما یا خود خرنوب یا شیره خرنوب بخرین بدین بخوره خودتون هم موقع پری نشورید نشورید ازسردیجات ۳.۴ روز اول استفاده نکنید من اینایی که میگم تک تک راه کج رو رفتم نشده برگشتم راه درست رو رفتم .ازاول پری تا ۲۰ پری روغن سیاه دانه رحم و کمرتون رو چرب کنید.هردکتری گفت برین ای وی اف نرین دو سه سال صبر کنین نشد برین ای وی اف .زیاد پروژسترون مصرف نکنید اینجا یه خانومی بود چن بار به خاطر شوهرش رفته بود ای وی اف اونقدر پروژسترون مصرف کرده بود که مشکل قلبی پیدا کرده بود عمل باز براش انجام داده بودن