2777
2789
عنوان

پلی کیستیک

1020 بازدید | 101 پست

بچه ها هر درمانی برای پلی کیستیک داشتین بیایین درمیون بزارید،مشکل خیلی هاست این روزا و میگن از هر ده خانم یکی مبتلا هست،بیایین تجربه هارو بگیم مطمئنم به درد خیلی ها میخوره و میتونن جمع بندی بکنن 

من پلی کیستیک دارم با طب سنتی کنترلش کردم داروهای شیمیایی موقتی فایده میکنن خدا رو شکر جند سال پیش رفتم الان بهترم چند تا داروی گیاهی داده بود یکیشم گفته بود خودم درست کنم اب پیاز با عسل بود خیلی بد بود طعمش ولی گفت داروی اصلی تو اون هست 

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاتونم🙏🌸🌻🌿🌾🌌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پلی کیستیک دارم با طب سنتی کنترلش کردم داروهای شیمیایی موقتی فایده میکنن خدا رو شکر جند سال پیش ر ...

خدارو شکر عزیزم،خب این درمان گیاهی رو هم مدام باید انجام داد؟نمیشه قطعشون کرد؟

من تحت نظر دکترم متفورمین،کلومیفن،لتروزول،hmg استفاده کردم هنوز باردار نشدم بعد سه ماه دوباره بهم ...

انشالله به زودی زود باردار میشی،فکر کنم درمانش برای کسی که قصد بارداری داره فرق میکنه🤔

قرص روکین ۴۲ تا  فعلا که حل شده مشکل ولی دکتر گفت خیلی سمجه امکان داره دوباره برگرده

اره لامصب خیلی سمجه،گلم دیدم در مورد وزن نوشتی توی امضات،شما شک نکن با کاهش وزن خوب میشی 

اگه مجردین تنبلین دارین حتما دکتر غدد برین وزیرنظرش باشین اگه متاهیلین اول ازمایش پرولاکتین بدین اگه بالا نبود اول پیاز درمانی بکنید ۳ ماه بعدش برین دنبال درمان.و به هردکتری اطمینان نکنی و هرماه از داروهای هورمونی استفاده نکنید یه ماه استفاده کنید یه ماه استراحت یا دوماه استفاده کنید یه ماه استراحت طی درمان بی هیچ کسی نگین و استرس رو همه جوره ازخودتون دور کنید چون دست شما ودکتر نیس خدا باید به اون نطفه نظری بکنه تا اون انسان بشه از روز۱۰ تا۲۰ یه روز درمیان رابطه عمیق وباکیفیت داشته باشین رابطه تون مجبوری نباشه به خاطربچه.به شوهراتون حتما یا خود خرنوب یا شیره خرنوب بخرین بدین بخوره خودتون هم موقع پری نشورید نشورید ازسردیجات ۳.۴ روز اول استفاده نکنید من اینایی که میگم تک تک راه کج رو رفتم نشده برگشتم راه درست رو رفتم .ازاول پری تا ۲۰ پری روغن سیاه دانه رحم و کمرتون رو چرب کنید.هردکتری گفت برین ای وی اف نرین دو سه سال صبر کنین نشد برین ای وی اف .زیاد پروژسترون مصرف نکنید اینجا یه خانومی بود چن بار به خاطر شوهرش رفته بود ای وی اف اونقدر پروژسترون مصرف کرده بود که مشکل قلبی پیدا کرده بود عمل باز براش انجام داده بودن

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
من پلی کیستیک دارم با طب سنتی کنترلش کردم داروهای شیمیایی موقتی فایده میکنن خدا رو شکر جند سال پیش ر ...

همیشه میخوری یا یه دوره خوردی تموم شد خوب شدی

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه