2777
2789
عنوان

هورمون و ریزش

588 بازدید | 22 پست

سلام دوستان کسی اینجا ریزش موی هورمونی داشته از چیزی جواب گرفته باشه؟توروخدا راهنمایی کنه دیگه نمیدونم چیکار میشه کرد،هر کی میدونه و کمک کنه خدا خیرش بده 

ریزش موی هورمونی رو حتما باید بری پیش متخصص پوست و مو

مرسی که جواب دادی عزیزم،رفتم نتیجه ای حاصل نشده،گفتم کسی اگر از راهی نتیجه ای گرفته بگه شاید واسه منم خوب بود😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره گلم تهرانم،دکتر زیاد رفتم نمیدونم چرا تاثیر چندانی نداشته،شما این مشکل رو داشتی؟

نه

برو پیش دکتر لیلا عطایی فشتمی

خیلی خوبه ازین متخصصای زیبایی که فقط بوتاکس و ژل لب تزریق می‌کنن نیست واقعا پزشکه

دکتر زنان برو واسش عزیزم به نظرم در کنار پوست و مو . من خودمم این مشکل رو دارم دکتر زنانم داروهای دکتر پوستم رو اصلا قبول نداشت میگفت همش بی فایده است وقتی علتش رو درمان نکنی  بهم اسپرونولاکتون و یه سری دارو دیگه دادن که اسم این فقط یادمه گفتش خوب میشی با اینا بعدا اونارم مصرف کن خواستی

❤السلام علیک یا اباعبدالله علیه السلام❤ 🍁دخترآبانم🍁
دکتر زنان برو واسش عزیزم به نظرم در کنار پوست و مو . من خودمم این مشکل رو دارم دکتر زنانم داروهای دک ...

اره دکتر زنان رفتم غدد هم رفتم،همین قرص اسپرینولاکتون رو دادن،شما الان اینو مصرف میکنید خوب شد موهاتون؟

اره دکتر زنان رفتم غدد هم رفتم،همین قرص اسپرینولاکتون رو دادن،شما الان اینو مصرف میکنید خوب شد موهات ...

آره من کم کاری تیرویید دارم البته تا قبل کرونا کنترل شده بود خداروشکر دیگه چندماهه دکتر غددم نرفتم چک کنم واسه همون هورمونام همش به هم میریزه و ریزش شدید بعد یه مدت جوشای عجیبی زدم زیر گوشم خط فکم چندماه بودن 😶 نه درمیومدن نه ازبین میرفتن کنار هم و بزرگ بزرگ زیر پوستی خلاصه پوست و مو رفتم بعدش فرداش رفتم زنان که جواب آزمایشمو دید گفت هورمونات به هم ریختس و فلان گفتش که این قرصارو بخوری هم ریزش و جوشات قطع میشه هیچ موهای ریخته شده تم درمیاد دوباره دوماهه میخورم خداییش جوشام الان بعد دوماه داشتن از بین میرفتن ریزشمم خیییلی کم شده بود نسبت به قبل که الان یه یه هفته ای میشه دوباره هم ریزش دارم هم از اون جوشا زدم باز تخمدانمم اذیت میکنه فکر کنم باز به هم ریخته هورمونام ولی قرصمو همچنان دارم میخورم نمیدونم دلیلش چیه دیگه حالا باز باید برم دکتر با این اوضاع😔 به خدا گرفتار شدم با این هورمونای مسخره مثل آدم کارشونو انجام نمیدن لعنتیا

دوستان اگر راه گیاهی هم رفتین و جواب داده لطف کنید بگید 

گیاهی میگن وقتایی که بدنت سالمه رحمت مشکل لکه بینی و اینا نداری و پریود نیستی رازیانه بخوری خیلی کمک میکنه

آره من کم کاری تیرویید دارم البته تا قبل کرونا کنترل شده بود خداروشکر دیگه چندماهه دکتر غددم نرفتم چ ...

اخ حرف دل منو زدی،منم الان دو ماهه ریزشم شدید شده ها،ولی ریزش از تیرویید زود کنترل میشه گلم،ولی این ریزشی که مربوط به تخمدان هست سمج و اذیت کنه،به منم اسپرینولاکتون دادن،شروع نکردم،گفتم شاید پریود رو بهم بزنه،قرص جلوگیری هم بهتون داد کنارش؟

اخ حرف دل منو زدی،منم الان دو ماهه ریزشم شدید شده ها،ولی ریزش از تیرویید زود کنترل میشه گلم،ولی این ...

آره عزیزم چون لکه بینی داشتم بهم داد  دو ماه خوردم دو بسته ولی نمیدونم چمه این تخمدان لعنتی چشه 😔

آره عزیزم چون لکه بینی داشتم بهم داد  دو ماه خوردم دو بسته ولی نمیدونم چمه این تخمدان لعنتی چشه ...

وای منم لکه بینی دارم البته ۲-۳ روز قبل از پریود،منظورت همینه؟شمام مثل من پلی کیستیکی پس،از ریخت افتادم به خاطر این مشکل خصوصا با ریزش مو،منی که موهام توی کلیپس جا نمیشد،حالا شده دم موش,،از طرفی از این داروهای هورمونی میترسم میگن قطعش کنید بدتر موها میریزه،نمیدونم بخدا,واسه موهاتون راه گیاهی چیزی نرفتین؟