2777
2789
عنوان

از انتی فیشر دارم زجر میکشم

2502 بازدید | 10 پست

خیلی اذیت میشم  

الان سه ماه دارم فکر کردم خوب شدم دوروز روزه گرفتم یوبس شدم رفتم دسشویی نابودشدم از درد 

خدایا چیکار کنم انتی هموروئید زدم خیلی میسوزنه

باوضعیت کرونا چطوری برم دکتر 

کاش یه راهی بود دیگه درد نمیکشیدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخ منم الان دارم میمیرم وازلین به نظرم از همه بهتره کیسه اب گرم گذاشتم تو آب گرم و بتادین و نمک هم ب ...

دوستان سلام. این نوشته برای من نیست در یکی از سایت های خارجی پیدا کردم و خواسته م ترجمه ش رو بذارم به این امید که شاید به کسانی که دچار این مشکل شدن کمک کنه. امیدوارم که همه سریعا بهبود پیدا کنید به امید خدا و همیشه سلامت باشین :
چگونه شقاق رو سریع درمان کنیم؟
سلام به همگی من می تونم بهتون بگم که چطور شقاق(فیشر) رو سریعا درمان کنید.  

اول از همه اینکه، تجربه ی من مثل تجربه همه افراد دیگه وحشتناک بود. یه جا خوندم که درد شقاق می تونه از درد زایمان طبیعی هم بیشتر باشه! مشکل من از یک یبوست شدید شروع شد که دریچه آنالم رو از سه ناحیه پاره کرد. درد اون قدر زیاد بود که خونی و مالی کف دستشویی از حال رفتم. دکترم بهم شیاف و کرم بی حس کننده داد اما تاثیری نداشت. من رژیمی رو ابداع کردم که توی سه روز درمان شدم. وقتی که توی سایت ها خوندم که شقاق برای درمان شدنش ممکنه چندین هفته زمان ببره با خودم گفتم " هیچ راهی وجود نداره که بتونم با این درد این همه مدت سر کنم! همه چیز دردناکه! سرفه کردن، خندیدن، عطسه کردن، راه رفتن، نشستن، درزا کشیدن... و این لیست همچنان ادامه داره. این روش ها رو دنبال کنیم و مشکلتون توی سه روز برطرف می شه ( به امید خدا )

- اول از همه لازم ِ که چند تا چیز بخرید. اولیش پماد مقعدی ( بچه ها پماد های مختلفی برای شقاق مقعد وجود دارن مثل پماد آنتی فیشر و ... ) دومین چیز روغن نارگیل ( روغن جادویی! ) هست. در فرهنگ باستانی چین از این روغن برای شفای انواع زخم ها استفاده می شده و واقعا برای من خیلی خوب جواب داد. سومین چیز ایپوبروفن برای قطع شدن سریع درد و آخرین چیز قرص دالکولاکس ( برای نرم شدن مدفوع ) من بهتون نشون می دم که چطور از این محصولات برای درمان سریع در دقیقه استفاده کنید.

- روانشناسی ... اصلا نشینید توی خونه و خودتون رو توی غصه و درد غرق نکنین. برید سر کارتون. دوستانتون رو ببینین، یه زندگی نرمال داشته باشین اما فقط مراقب باشین همین. ذهنیت مثبت باعث می شه ریلکس باشید و به تسریع درمان کمک می کنه. زمانیکه سر کار بودم به ندرت دردی احساس می کردم چون حواسم کاملا پرت کار بود اما وقتی که خونه بودم مدام درد داشتم. حتما این کار رو انجام بدین مطمئنم که واقعا کمک می کنه. همچنین از اینکه به مردم در مورد مشکلتون بگید نترسید. من واقعا شگفت زده شدم وقتی که با مردم در مورد مشکلم صحبت کردم و متوجه شدم که از هر 7 نفر 6 نفر از کسایی که باهاشون صحبت کردم از این مشکل رنج برده بودن. این حس خیلی خوبیه که متوجه می شین شما تنها کسی نیستین که این اتفاق براش افتاده و کسانی رو می بینین که همین مشکل رو داشتن اما الان خوب و سلامت و خوشحالن.

این رژیمی ِ که من رو نجات داد:

شب قبل از خواب 1 یا 2 عدد از قرص دالکولاکس مصرف کنید. تا صبح اتفاقی نمیوفته اما شما بهش احتیاج دارید که بیشتر از اونچه که آنال دچار صدمه شده بهش صدمه نزنین. این قرص باعث اسهال شده نمی شه فقط مدفوع رو نرم می کنه تا به راحتی و بدون فشار دفع بشه. ( درد خیلی کم می شه )

صبح که از خواب بیدار می شین به اجابت مزاج احتیاج پیدا خواهین کرد. اما قبل از اینکه اجابت مزاج کنید یک لگن رو پر آب داغ کنید و چند قاشق غذا خوری روغن نارگیل بهش اضافه کنیند. بعد برید دستشویی. برای من شستن خودم حتی خیلی دردناک بود برای همین  بلافاصله بعد از اجابت مزاج داخل آب گرم می شستم. آب گرم دردتون رو کم می کنه و روغن نارگیل مرطوب می کنه و باعث درمان می شه. 10 تا 20 دقیقه داخل آب گرم بمونین و بعدش قول می دم که دردش خیلی خیلی کمتر می شه و حالا می تونید از پماد شقاق استفاده کنین.

قبل از اینکه برید سر کار یا روزتون رو شروع کنین، 2 تا ایپوبروفن بخورید، بعد از همه ی این کار ها کمی سوزش رو هنوز خواهید داشت ولی بعد از سه روز به ندرت ممکنه چیزی احساس کنین. حتما ایپوبروفن رو بعد از صبحانه، نهار و شام مصرف کنین. من برای صبحانه غلات پر فیبر می خوردم، در سراسر روز آب می نوشیدم، یک نهار معمولی می خوردم و هر چیزی که می خواستم برای شام.

دوستان سلام. این نوشته برای من نیست در یکی از سایت های خارجی پیدا کردم و خواسته م ترجمه ش رو بذارم ب ...

ادامه ، یک نهار معمولی می خوردم و هر چیزی که می خواستم برای شام.

در طول روز بعد از هر اجابت مزاج از پماد استفاده کنید. من سعی کردم که فقط صبح ها اجابت مزاج کنم تا فشار کمتری به آنال وارد بشه.

بعد از شام ایپوبروفن رو بخورین و هرچقدر که زمان دارین داخل لگن اب گرم و روغن نارگیل بشیند و ریلکس کنید. ( فقط آب گرم و روغن نارگیل، هیچ شامپو و صابونی داخل آب نباشه چون باعث خشکی می شه و دردتون رو بیشتر میکنه )

قبل از خواب دوباره قرص دالکولاکس رو با آب کافی مصرف کنید و یه خواب خوب داشته باشین

این رژیم مشکل من رو توی 1 روز و نیم- 2 روز تا حد خیلی زیاده برطرف کرد که بنظرم واقعا خارق العاده بود. ( فکر می کنم بیشترش بخاطر روغن نارگیل بود که واقعا معجزه می کنه. درد رو تسکین نمی ده اما روند بهبود رو تسریع می کنه ) خیلی خوشحالم که دوباره به زندگی عادیم برگشتم چیزی که فکر می کردم دیگه هیچوقت نمی تونم بدستش بیارم. این خیلییی مهمه که خودتون رو توی خونه نپوسونین و هیچ کاری نکنین! چون در این صورت بدتر می شین. برید بیرون، دنیا رو ببینین و فراموش کنید که چنین مشکلی وجود داره.

امیدوارم این پست به مردم کمک کنه همونطور که  واقعا به من کمک کرد و خواستم این رو با بقیه شریک بشم.  امیدوارم همه تون خیلی زود بهتر بشین. لبخند بزنین و هیچوقت