2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم، خدا حفظ کنه عزیزانت رو، دقیقا صادقانه ترین محبت ها مختص بچه هاس     &nbs ...

من از صبح تا شب فقط یاد شیرین کاریا و شیرین زبونیای خواهرزاده ها و برادرزاده هامم همش ضعف میکنم الانم که دو ماهه ندیدمشون😣😣😣

😍https://app.komodaa.com/invite/460488  😍
ممنون بابت دعای قشنگت مهربونم انشالله توام به تمام خواسته هات برسی وبهترینهاواست اتفاق بیفته😍😘😘

ممنونم عزیز دلم. ماها لیاقت همه چیز داشتنو داریم فقط باید قدر خپدمونو بدونیم و از قدرت خدا غافل نشیم و ازش بخوایم.❤️

من از صبح تا شب فقط یاد شیرین کاریا و شیرین زبونیای خواهرزاده ها و برادرزاده هامم همش ضعف میکنم الان ...

چه قلب مهربونی داری، حدیث داریم به این مضمون  بهترین آدما مهربون تربنشون با بچه ها هستن، ان شاالله این بیماری زودتر تموم بشه و همگی صحیح و سالم دیداری تازه کنید 

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
واااو وروجک راحت میتونه مخ بزنه😍😂

😆😆موقعی که خیلی کوچیک بود مثلا سه ساله میومد میگفت لاک قرمز بزن

میگفتم باشه میشست بالاسرم تند تند میگفت بزن بزن بزن بزن

اولیو که میزدم

میگفت وااااااای

این چیزا خیلی به چشمش میاد 

چه قلب مهربونی داری، حدیث داریم به این مضمون  بهترین آدما مهربون تربنشون با بچه ها هستن، ان شاا ...

قربونت برم عزیزم إن شاء... همینطور باشم که شما میگی امیدوارم همه ی دنیا از شر بیماری و مصیبت رها بشن🙏🙏

ب خاطر دخالت اطرافیان داشتیم از هم جدا میشدیم

ب پیشنهاد ی بزرگتر ک الهی همیشه زنده باشه قبول کردیم مدتی رو بدیم ی شهر دور ک ب مداخله گران ثابت کنیم ما کنار هم خوشبختی

وقتی دنبال خونه تو شهر غریب بودیم و دل خوشی نسبت ب زندگی نداشتم ی خونه خیلی بزرگ پیدا کردیم 

همسرم دائم میگفت باید اینجا رو دوربین بذاریم اون قفل رو عوض کنیم اون رد رو دزد گیر بزنیم و کلی ایده های حفاظتی میداد منم از این ک تو خونه مستاجر میخواست این همه خرج کنه زورم اومد و گفتم اووووو حالا یکی ندونه  فکر میکنه تو خونت چی داری ک این همه چفت و بست میزنی ی لحظه برگشت ب من اشاره کرد و گفت تو خونم الماس دارم 

یعنی تا ی هفته رو ابرها بودم هر وقت هم یادم میاد تو دلم ی جوری میشم و خدا رو هزار بار شکر میکنم

حتما زیبایی که به چشمش اومدی😊

زیبا که معمولیم ولی میگم که این کارا رو که میکنم به چشمش قشنگ میام لباسای مرتب میپوشم یا گاهی آرایش میکنم خیلی خوششون میاد بچه های خواهرم چون خیلی دوسم دارن خیلی بهم توجه دارن 

برادرزادمم پسره یه بار بهش گفتم خوشگل شدم؟گفت خوشگل بودی عمه😍 اونم خیلی دلبره

ولی کلا تا جایی که میدونم بچه ها تشنه ی محبتن برا همین اگر از کسی خوششون بیاد دیگه بنظرشون اون آدم خیلی خوشگل و همه چی تمومه

همین برادرزادم باباش بهش میگه بیا بوس بده یا بقیه همینطور ،میگه نه من فقط به عمه بوس میدم خیلی لولوسه😍😍تازه ۵سالش شده

نامزد که بودیم چندباری که تو بغل همسرم بودم آروم زمزمه میکرد خدایا شکرت🥰🤩

واااای خدای خیلی قشنگ بود خیلیییییی😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

داشت زير لب می خوند:"كه من باد ميشم ميرم تو موهات'👱‍♀️..."بهش گفتم به جای اينكه واسم كنسرت برگزار كنی 🎉پاشو كمک كن اين تختو جا به جا كنيم، كمرم درد گرفت به خدا!با شيطنت باز گفت:" ای بخت سراغ من بيا، كه رخت خواب من با خيال خامم گرم نميشه"   😂❤بهش گفتم از بد شانسيت كه بختت من بودم، قيافه ی ناراحت و اخمو به خودش ميگيره و آه ميكشه، ميگه هيييی😣...كنارش ميشينم، بهش ميگم پشيمونی؟ميگه: میدونی من يه تئوری دارم، ميگم كه هر كسى توزندگيش عاشق يک نفر بايد بشه، اون آدم درست يا غلط هميشه عاشق اون آدم ميمونه، دلش به ياد اون آدم گرمه👫،چشماش👀 به خيال اون آدم گرم خواب ميشه، دستاش👐 با خيال اون آدم گرم ميمونه.حالا ببين، چقدر بايد، خوش شانس و خوشبخت باشی، كه همونی رو پيدا كنی كه اونم شب ها با خيال تو ميخوابه، روزا به عشق تو بيدار ميشه❤. چقدر بايد خوشبخت باشی كه بين اين همه آدم كسى رو پيدا كنی كه همونطور كه اون وسط ذهنت جا كرده، توام وسط قلب اون جا كنی💑...بهش گفتم: تو پيدا كردی؟گفت: من خوش حالم، تو خوشحالی؟ همين الان؟😊       گفتم: خب آره، داريم خونه ی آينده مونو🏡 ميچينيم، تو كنارمی و خوشحالم، همه حالشون خوبه...حرفمو قطع ميكنه و ميگه: پس دوتامون💑 درست انتخاب كرديم،هيچكی پيش آدم اشتباهی خوشحال نيست..❤