2777
2789
عنوان

مادرشوهر و شوهر 😒😐

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 34 پست
خب بالاخره که چی باید حل کنی قضیه رو برخورد جدی داشته باشی

مثلا چیکار کنم؟الان خونه مادرشوهرم به خاطر اینکه شوهرم گفت بمونیم موندم شب خوابیدم بخدا خوابم نمیبره از ترس اینکه بگه ملافم اوخ شد یه بار شوهرم گفت تو وقتی از خونمون میری مامانم رو مبلو دستمال میکشه چون با شلوار بیرون میشینی!!!!!

مثلا چیکار کنم؟الان خونه مادرشوهرم به خاطر اینکه شوهرم گفت بمونیم موندم شب خوابیدم بخدا خوابم نمیبره ...

شما زیادی به حرف شوهرت گوش میدی

زیادی هم میری خونه مادرشوهرت!

نرو دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما زیادی به حرف شوهرت گوش میدی زیادی هم میری خونه مادرشوهرت! نرو دیگه

نرم شوهرم میره بعدشم من خونه ندارم خودم الان یک ماهی میشه که مامانم رفته دماوند مونده من و شوهرم خونه مامانمیم که تو یه اپارتمانه اونم فقط ساعت خواب وگرنه از خواب پا میشم باید بیام خونه این خسته شدم دیگه من نرمم شوهرم میره مثل امروز من خواب بودم از ۱۱ صب تا ۱۰ شب اومده خونه مامانش بعدشم اومد دنبالم باهم اومدیم خونه مامانش بعدشم گیر داد که بمونیم اینجا خودشم ساعت ۱۲ شب خوابید 😭😭😭😭

نرم شوهرم میره بعدشم من خونه ندارم خودم الان یک ماهی میشه که مامانم رفته دماوند مونده من و شوهرم خون ...

خب از اول بدعادتش کردی

شوهرت خیلی بچه ننه است زمان پدرشدنش نبوده اصلا‌

نرم شوهرم میره بعدشم من خونه ندارم خودم الان یک ماهی میشه که مامانم رفته دماوند مونده من و شوهرم خون ...

درضمن دخترم یه سالشه تا الان ندیدم چیزی از وسایلم پی پی روش باشه،اون عمدا میگه که شوهرت تیر بشه

دنیام دخترم
شوهرت خونه خودتون دشویی نمیره؟چطور ازشون بچه دار شدین وقتی فکر میکنن کثیفی چطور باهاتون رابطه داشته، ...

خونه خودم نستم یعنی خونه ندارم خونه مامانمم الان یه ماهی میشه اونا نیستن ولی هر روز میرفت فقط اون روز نرفت اصلا این حرفارو بلد نبود هیچوقت شوهرم قشنگ میدونم مادرشوهرم بهش میگه 

خونه خودم نستم یعنی خونه ندارم خونه مامانمم الان یه ماهی میشه اونا نیستن ولی هر روز میرفت فقط اون رو ...

توهم رفتی الکی جلو شوهرت بگو مامان رو تختیت خونی بود گذاشتم لباسشویی تا ضایع بشه

دنیام دخترم
خب از اول بدعادتش کردی شوهرت خیلی بچه ننه است زمان پدرشدنش نبوده اصلا‌

اره خیلی زود بچه دار شدیم مامانش ام یه دیوونس دیروز تا ۷ صب نخوابدیم ۷ ام رفتم تو دستشویی با جرمگیر و اینا افتاده بودم به دستشوییا حتی کف زمینو مثل دیوونه ها با اسکاج زبرا میسابیدم 😭

درضمن دخترم یه سالشه تا الان ندیدم چیزی از وسایلم پی پی روش باشه،اون عمدا میگه که شوهرت تیر بشه

به پدرشوهرمم میگه تازه شوهرم که گفته بود زنم حرفاتونو شنیده رفتم خونشون جلو همه گفت پی پی شده بود من شستم که بگه حرف بدی نیس عادیه منم فقط گفتم مرسی

توهم رفتی الکی جلو شوهرت بگو مامان رو تختیت خونی بود گذاشتم لباسشویی تا ضایع بشه

میره از ماشین در میاره میگه کو !!! ولی باید بیای دستشووی خونشو ببینی روی این شلفش پره خاکه :///

خاک بر سرش مریضه

وسواسیه همشم و جرفای منو پیزن اسمون میکنه و جیغ و داد میکنه من چیکار کنم دارم افسردگی میگیرم شوهرمم هیچی نمیشه تازه همشم منو تنها میزاره تو خونه با یه بچه ۷ ماهه میره خونه مامانش