2777
2789
عنوان

شما اگه با یکی کات کنید..

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 40 پست
وای اصلا  امروز بعد از دوماه ک کات کرده بودم و تلگرامو دیلیت اکانت کرده بودم رفتم وصل کردم دید ...

عزیزمممم🤣🤣منم ازین کارا میکردم

حتی یادمه انلاین میشدم بود سریع میومدم بیرون😄😄میگ میگ طور

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی که رفت دیگه اگرم برگرده قابل اعتماد نیست .‌‌...تجربه نشون داده که سندرم کند  بی قرار داره😁

راستشو بخوای خودم رفتم😅

ولی شرایط خاص بود هم سال ارشد من بود  حوصله خودمم نداشتم😅حالا کلا میخوام ببینم بی منظور ادد کرده یا مثلا ی حرکتی زده ببینه چی میشه😅

شمارمواین داشت فقط ولی در کل میخوام ببینم بی منطور بوده؟

احتمال داره بی منطور بوده باشه صبر کن ببین چراغ سبز دیگ ای نشون میده؟ 

شاید با منطور بوده چون می تونست اد نکنه یا بگه کس دیگ ادت کنه 

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 
البته من بخاطره غرورم نبود بخاطره خر بودنه اونه 😭😭😭

ای جووونم ابشالا بهترش ک شایستگیتو داره 😘😘

راستشو بخوای خودم رفتم😅 ولی شرایط خاص بود هم سال ارشد من بود  حوصله خودمم نداشتم😅حالا کلا می ...

اگر خودت کات کردی که هیچ اگر مایلی خوب میتونی دوباره به خودت و ایشون فرصت بدی چه با منظور چه بی منظور تعیین کننده شمایید 

❤️دختر عاقلم منم بودم ن

خوشمان امد عاقل جان🤍😎

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

نه کرم داره... میخواد چراغ سبز نشون بده

مرتیکه کرمو☹️☹️البته کانالش درسیه ولی بازم ب هر روی من بودم اد نمیکردم

احتمال داره بی منطور بوده باشه صبر کن ببین چراغ سبز دیگ ای نشون میده؟  شاید با منطور بوده چون ...

ببین اصن کس دیگه ای نبود

ینی اگه ادم نمیکرد هیچکسم ادم نمیکرد

کانالش مال خودشه واجب نبود ادم کنه یا شایدم از دم همه کانتکتاشو اد کرده

مرسی عزیزم اما دیگه نمیخوام😭

همچین یکی بیاد ک جنتلمن باشه دلت باش باشه ❤️❤️فک میکنییی وابستاا🤪❤️

کاملا بی منظوره به نظرم پسر منطقی هست و همه چیو با هم قاطی نکرده 

اینم حرفیه البته کلا ادم احساسی هست تا منطقی ولی درستش هم اتفاقا همینه