2777
2789

سلام خانما من دو روز پیش با ادرار صبح ی بیبی چک گذاشتم ک ک دوتا خط انداخت ولی خط Tخیلی کمرنگ بود شبش دوباره گذاشتم منفی شد...چی کار کنم یعنی ممکنه مثبت کاذب بوده باشه؟  

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفاً برای سلامتی تو دلیم یه صلوات می‌فرستی🥺🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من ی هاله خیلی کمرنگ بود ولی باردار بودم 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

بستگی داره ب زمان انجامش قبلش مایعات نخورده باشی و امپولم نزده باشی 

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

برا من ی هاله خیلی کمرنگ بود ولی باردار بودم 

واسه من جوری بود ک ب سختی میشد دید..من دو دل شدم چون دومی منفی شد تست دومی مارک روژان بود 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بستگی داره ب زمان انجامش قبلش مایعات نخورده باشی و امپولم نزده باشی 

برای اولی ک هاله انداخت با ادرار صبح بود

دومی سه نصف شب 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه من جوری بود ک ب سختی میشد دید..من دو دل شدم چون دومی منفی شد تست دومی مارک روژان بود 

برا منم روژان بود من دیگه  بی بی نزدم رفتم آزمایش دادم ...حالا شما فردا ی بی بی دیگه بزن توکل بخدا

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
برای اولی ک هاله انداخت با ادرار صبح بود دومی سه نصف شب 

امپول نزده بودی باید یکی دو دقیقه بعد هاله بندازه ها..بذار صبح امتحان کن عکسشو بفرست 

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

امپول نزده بودی باید یکی دو دقیقه بعد هاله بندازه ها..بذار صبح امتحان کن عکسشو بفرست 

باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم بی بی چک گذاشتی چی شد?

سلام عزیزم بی بی چک گذاشتی چی شد?

سلام عزیزم دوتا دیگ گذاشتم منفی شد ولی پری نیومده هنوز

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40