2777
2789
عنوان

خانما میاین یه چیزی ازتون بپرسم؟؟

126 بازدید | 13 پست

من وشوهرم همشهری هستیم به خاطر کار شوهرم اومدیم یه شهر دیگه که ۲ ساعت باشهرمون فاصله داره چون آخر هفته ها زیاد میریم شهرمون من می رفتم خونه مامانم می موندم خونه مادر شوهرم معذب بودم تقریبا ۴ سال اینطوری گذشت.تصمیم گرفتیم طبقه بالای پدرشوهرم رو اجاره کنیم که آخر هفته که خواستیم بریم بریم خونه خودمون اسباب واثاث بردیم ماهی ۶۰۰ پیش ۵ میلیون

الان ۶ ماه هست که اجاره کردیم ولی به خاطر کرونا دو ماهه که زیاد نمی ریم.

منم پشیمون شدم که پولمون رو بدیم اجاره جایی که ماهی ۲ ۳ روز می مونیم اونم ۶۰۰ تومن.حالا من به شوهرم میگم خونه رو تحویل بدیم شوهرم میگه بعدا بازم می گی کاش خونه رو تحویل نداده بودیم.

ولی تصمیم گرفتم خونه رو تحویل بدیم هر وقت رفتم شهرمون برم خونه مادرشوهرم.یکمی هم اون زحمت منو بکشه این ۴ سال مادرمو خیلی اذیت کردم.یه بچه ۴ ساله هم دارم که خیلی اذیت می کنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خب از خونه خودتون باز میرید خونه خودتون.پس خونه مادرشوهر و مامان چی

دنیا نه خوشبخت است نه بدبخت.دنیا همان چیزی میشود که ما میبینیم.دنیا بینش ماست.دنیا در نگاه ما آفریده می‌شود.هر آدمی آفریننده دنیای خویش است.   انتخاب با توست
به نظرتون خونه رو تحویل بدیم یا نه؟

اره

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

اون وسطا اشتباه تایپی شده خونه رو اجاره کردیم ۶ ماه میشه که اجاره کردیم الان دو ماهه به خاطر کرونا نمی ریم ولی اجاره می دیم حرص می گیرم.البته اینم بگم که شوهرم خودش خواسته پول اجاره بده می گه می خوام بی منت باشه