2777
2789
عنوان

پسرم دو روزه اسهاله چکار کنم همه میگن از دندونه😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 25 پست

بچه ها ترش کرده کف دستش بکنی میفهمی بوترش میده. شاطره داری یکم بریز تواستکان آب جوشیده بریز یکم رنگش تغیرکردبدش بخوره 4قاشق مرباخوری یخورده تلخه اشکال نداره بزاربخوره. او آراس یکم نمک وشکرحل کن. میشه شوروشیرین بهش بده. عرق نعنا بده همیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما به چیز دیگه هم هست پسرم خیلی کم وزنه . روزی ۵ وعده بهش غذا و عصرونه میدم با شیر خودم خوبم میخ ...

شربت تقویتی زینک پلاس صبحهابعدازصبحانه. داری معداش سنگین میکنی ترش میکنه. سه وعده مقوی بخوره خوبه بامیوه. سویق بگیربریزروغذاش تواسهال بایدچلوماست بدی نه کته که همه چی داخلش هست خانم گل

یعنی چیزی خورده که ترش کرده؟

کره. یاغذای داغ ویخ داخل کردی دادیش. مثل کته وماست. روشیر چیزی ندش معداش روویروسی نکن اگراینجورباشه درآینده معداش اسیدی میشه.خوب میشه نگران نباش. بدنش داغ هست یاسرد

وقتی داره داغ میشه خوب میفهمی بدون ترش کرده. ترش سکم ودستهاداخه. تب سروپاها. غذامیدیش 2ساعت بعدشیر بده. همیشه اول شیربعدغذاشیرمثل سوپ میمونه براش. هروقت عرق سردش زدبدون بازم داره ترش میکنه سری نبات داغ جدا. شاطره جدابدش اگرسوالی داشتی بپرس میام جواب میدم

وقتی داره داغ میشه خوب میفهمی بدون ترش کرده. ترش سکم ودستهاداخه. تب سروپاها. غذامیدیش 2ساعت بعدشیر ب ...

ممنون عزیزم .این کم وزنیشو چکار کنم . هر وعده بهش میدم خودش مقوی میخوره با هزار مصیبت ولی اصلا وزن گیری نداره . زیاد دشتشویی میکنه . یعنی به قول خواهرم هر چی میخوره میریزه تو مای بیبی گاهی میترسم که نکنه خدایی نکرده مشکلی داره؟

ممنون عزیزم .این کم وزنیشو چکار کنم . هر وعده بهش میدم خودش مقوی میخوره با هزار مصیبت ولی اصلا وزن گ ...

عزیزببرش متخصص گوارش اخه متفوع زیادمیکنن. یابقول معروف راست روده اندیشه عنصورازبدنشون کمه داروداره آزمایش میگیرن مشخص میشه داخل مدفوع دانه های سفید داره زیاده

عزیزببرش متخصص گوارش اخه متفوع زیادمیکنن. یابقول معروف راست روده اندیشه عنصورازبدنشون کمه داروداره آ ...

اول که فقط شیرم رو میخورد زیاد بود. الان مدفوعش اکثرا سبزه و  کمی سفت  بعنی شله شل نیست موندم خدا والاه