2777
2789

کسی بوده بعد تاخیر لک لانه گزینی ببینه یا حتما قبل پریود باید بشه وای ج مسخره بازیه 5 روزک عقب انداختم دیروز ازمایشم منفی ظهر درد شدیییید وحشتناک بعد یه لک خیلیییییی کمرنگ صورتی سفید تا الانم هیچی اخه یعنی چی میترسم هم یا این اوصاف گرمی بخورم یعنی لانه گزینی؟اخه بعد از 5 روز تاخیر؟

به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی  

شاید داری پریود میشی

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکنم کسی اینجوری شده بگه یا بعد چند روز پری اومده؟این بلاتکلیفی خوشم نمیاد ذوق کردم ک پریود شدم اینم اینجوری شد دردشم رفت فقط همون لحظه ولی خیلی درد بدس بود انگار با لگد زدن زیر شکمم

نه عزیزم لانه گزینی قبل از موعد پریود هست

اره منم حدس زدم پس دیگه گرمی بخورم؟چای دارچین خوبه؟عسل گرمیه؟

بعله میشه من روزی که جواب ازمایشم مثبت شد یعنی تاخیر چند روزی داشتم لانه گزینیم صورت گرفت که فکر کردم پریود شدم بازم گریه کردم کلی بعد چند ساعت انتظار دیدم دیگه هیچ خبری از خون نیست😊

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
من یبار بعد از 8 روز تاخیر و لکه بینی 3 روط مداوم پری شدم ازمایشمم منفی بود،میگن رحم داره برای بارور ...

وای دیگه حوصله ندارم بیچاره کسایی که برای چند سال اقدام میکنن من خیلی هیجان داشتم اما تو این چهار ماه 

ماه ب ماه هیجانم رفت این ماه هم خدا خدا میکردم پری بیاد از بلاتکلیفی در بیام چون یه شوهر کنجکاو و عاشق بچه دارم که بعد پریود هر لحظه چک میکنه منو خسته شدم دیگه برام مهم نیست

نه نخور حالا یک دهم درصد احتمال میدیم شما باردارباشی، یکم دیگ صبرکن، دکترم گف تا 10 روز تاخیر طبیعیه

اخه ازمایش من دیروز 0 بود چجوری معجزه میخواد بشه؟دیروزم مرغ سرخ کرده بودم عاشق مرع سرخ کردم بعد یه ذره خوردم تف کردم تو بشقاب نتونستم بقیش رو بخورم شوهرم اونو دیده نمیزاره فعلا گرمی بخورم از ادمای فضول بدم میاد اخه تو کارای زنونه دخالت میکنن 

وای دیگه حوصله ندارم بیچاره کسایی که برای چند سال اقدام میکنن من خیلی هیجان داشتم اما تو این چهار ما ...

عزیزم به وقتش مامان میشی، منم گفتم یع تاخیر 8 روزه داشتم و 3 روز لک دیدم بعد پری شدم، وقتی ازمایشت الان منفی شده پس باردار نیستی، اما ریسک نکن گرمی نخور صب کن هنوز، من بعد از اون تاخیرم باردار شدم ماه بعدش اما سقط شد و الانم تو اقدامم منتظرم بیینم این ماه مامان شدم یا نه، توکل ب خدا🌸🌸🌸🌸

بعله میشه من روزی که جواب ازمایشم مثبت شد یعنی تاخیر چند روزی داشتم لانه گزینیم صورت گرفت که فکر کرد ...

بعد چند روز تاخیر؟

وای دیگه حوصله ندارم بیچاره کسایی که برای چند سال اقدام میکنن من خیلی هیجان داشتم اما تو این چهار ما ...

من ماه اول نشدم ماه دوم بهش گفتم بیبی چک بخر گفت برو بابا ولش کن فکر نکنم باشه 😑😑😑😑😑که دقیقا بود یعنی تا این حد بی صبرو تحمل حالا من بد بخت 5سال گریه میکردم والتماس که بچه میخوام میگفت نه😕

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
عزیزم به وقتش مامان میشی، منم گفتم یع تاخیر 8 روزه داشتم و 3 روز لک دیدم بعد پری شدم، وقتی ازمایشت ا ...

ایشالا عزیز دلم 

اخه ازمایش من دیروز 0 بود چجوری معجزه میخواد بشه؟دیروزم مرغ سرخ کرده بودم عاشق مرع سرخ کردم بعد یه ذ ...

ب شوهرت بگو ک هر وقت خدا بخواد بهتون ی نی نی خوشگل میده 😃الانم غصه نخور، مگ چندماهه اقدامی؟؟