2777
2789
عنوان

اونایی که ویار بارداری دارن بیان

292 بازدید | 53 پست

بیایین بگین چند هفته این و حالتون چه جوریه؟

من که ۷ هفته ام و معده درد دارم. همش حس میکنم یه چیزی توی گلومه. یه حسی بین تهوع و معده درد. خسته شدم

برای سلامتی دخترم و نی نی توی دلم یه صلوات بفرستین. ان شاالله خودتون هم حاجت روا بشین ⚘🌷⚘🌷⚘🌷

بیایین بهم دلداری بدیم. چجوری تحمل میکنین این سختیا رو؟ 

برای سلامتی دخترم و نی نی توی دلم یه صلوات بفرستین. ان شاالله خودتون هم حاجت روا بشین ⚘🌷⚘🌷⚘🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من ازهفته ۶معده درد کشیدم خیلی سخته درکت میکنم معدتو پر نکن وسط غذا اب نخور بعددغذا هم فوری اب نخور دراز نکش

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

منم هفت هفته م.از آول شش شروع شده دقیقا هرروز سر ساعت پنج بعد از ظهر شروع میشه تا اخر شب واقعا حالم افتضاحه

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
عزیزم من ازهفته ۶معده درد کشیدم خیلی سخته درکت میکنم معدتو پر نکن وسط غذا اب نخور بعددغذا هم فوری اب ...

تا چند هفته؟ 

منم هفت هفته م.از آول شش شروع شده دقیقا هرروز سر ساعت پنج بعد از ظهر شروع میشه تا اخر شب واقعا حالم ...

منم از ۶ شروع شد و دقیقا از غروب شروع میشه. صبحتا حالم بهتره

من هفته 13 هستم حال ندارم نابود شدم از تهوع الان دو روزه یه زره کمتر شده ب غذا هم اصلا نمیتونم بخورم ب سینک ظرفشویی هم ویار دارم🤕

اين كاربري مال خواهرمه منم با مال اون ميام من مادر شوهرم فوت شده چند روزه و مادر شوهر خواهرم باهاش زندگي ميكنه و اذيتش ميكنه 😒

من الان چندروزه قرص دمیترون میخورم روزی یه دونه.خیلییی خوبه اصلا دیگه حالت تهوع نمیمونه فقط از عوارضش اینه یبوست میاره.من وقتایی که واقعا حالم بد بشه مجبوری یکی میخورم

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
تا چند هفته؟ 

کاملننن بخوام بگم خوب شدم بعد ۴ماه بود ماه سوم متخصص رفتم دارو داد بهتر بودم یکم باز اذیت میکرد تا ماه ۴م تموم شد دست از سرم برداشت حالا باز شکم بالا بیاد فشار میاره بازم هس 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
منم از ۶ شروع شد و دقیقا از غروب شروع میشه. صبحتا حالم بهتره

خدا به دادمون برسه خیلی سخته 

شما رفتی واسه سونوی قلب؟