2777
2789
عنوان

مامان های شهریور، مهر و آبان ۹۹

1352 بازدید | 12 پست

سلام مامان ها. من خودم پارسال ۲۲ مهر آخرین عادت ماهانه ام بود. سه ساعت میش یک تاپیک زدم برای تجربه های دوران بارداری و بچه داری دیدم خیلی هاش به درد شما عزیزایی میخوره که تازه فهمیدین تو دلی دارین و بهتره اسم تاپیک رو عوض کنم و اینجا از تجربیاتم بگم. سوالاتی که ممکنه براتون پیش بیاد و مثل پارسال من اولین بارتون باشه باردار شدین و کلی سردرگمی دارین و البته لحظه های بسیاااار قشنگ. کلی انرژی مثبت براتون میفرستم و از تچربیاتم میگم اگر سوالی دارید بپرسید 

خودم اون دوران انقدررر شرایط سخت و بد و خوب و همه چی برام پیش اومد و گاهی هیچ کس نبود پاسخگوی سوالاتم باشه و چند روز مرتب با استرس میگذروندم تا دکترم وقت بده برم پیشش. بنابراین فکر میکنم تازه مادر شده هامون نیاز به یه همچین تاپیکی داشته باشن‌. ضمن اینکه توی سه تا گروه مادران پارسال بودم و از تجربیات بقیه هم کلی استفاده کردم 

مامانایی که تازه فهمیدین بهتون تبریک میگم کسایی هم اقدام کردین و هنوز مشخص نیست بگم از روزی که آخرین عادت ماهانه اتون بوده تا حداقل ۱۵ روز هیچیییی مشخص نیست پس مثل من هی بی بی چک نزارین 😂😂😂 

از روز پانزدهم‌ بی بی چک اگر مارکش خوب باشه گاهی گاهییی نشون میده که باردارین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من دعا کنید لطفا یه سقط داشتم و میخوام دوباره از تیر یا مرداد اقدام کنم دعا کنید بارداری سالم دا ...

عزیزم حتماااا دعا میکنم چند تا نکته

شروع به اقدام که کردی هر دفعه علامت بزن از روزی که عادتت تموم شد شروع به اقدام کن اصلا به این نیست که فاصله بندازیو اینها ا س پ رم این مواقع سه ماه پیش آماده شده 😁 پس اصلا نگران شوهر جان نباش 

هر بار اقدام کردی پاهاتو برای ده دقیقه بالا نگه دار. خودتو نشور و کاری نکن ببخشید واضح گفتم. 

انرژی مثبت داشته باش فکر کن که باردار شدی به نی نی فکر کن و اون چیزی که میخوایین

عزیزم حتماااا دعا میکنم چند تا نکته شروع به اقدام که کردی هر دفعه علامت بزن از روزی که عادتت تموم ش ...

بله عزیزم خداروشکر دوتامون قوی هستیم و زود باردار میشم فقط میترسم که بیفته و نمونه برام 😞😞😞

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
بله عزیزم خداروشکر دوتامون قوی هستیم و زود باردار میشم فقط میترسم که بیفته و نمونه برام 😞😞😞

اصلا نترس که انسان از هرچیزی بترسه سرش میاد. خیلی خیلی انرژی مثبت داشته باش به چیزای خوب فکر کن به بغل کردن نی نی به زمان به دنیا اومدنش به سالم بودنش. بقیه چیزا اصلااااا مهم نیستن 

مامان ها به هر حال من آماده کمک رسانی و به اشتراک گذاری تجربیاتم هستم. اگر کسی خواست همینجا سوالشو بپرسه. پست به این خوبی رو ول می کنین می رین پست های خاله زنکی سر می زنین والااااا   

اصلا نترس که انسان از هرچیزی بترسه سرش میاد. خیلی خیلی انرژی مثبت داشته باش به چیزای خوب فکر کن به ب ...

💖💖💖 ممنون از انرژی مثبت دادنت 💖💖💖 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
سلام شما دکتر خوب و بیمارستان خوب تو غرب تهران میشناسین؟

بیمارستان که من از بیمارستان لاله خیلییی راضی بودم خیلییی. شهرک غرب هستش. دکترم هم همونجا ویزیت داشت فکر کنم دکتر فاطمه ارجمند تیموری یعنی عالیییی بود عالیییی هرچی از اخلاق و علم ازشون تعریف کنم کم گفتم 

سلام بچه ها. من میخوام تجربم از بارداریم رو بهتون بگم. خیلی سخت بود بارداریم ولی خدا عمر بده دکترم خیلی خیلی بهم کمک کرد. واقعا مدیونشم. 

دکتر من شبنم بزرگ زاده بود. سزارین کردم. بنظرم دکتر بزرگ زاده عالیه. من 8 ساعت بعد از عملم بلند شدم و دردم خیلی کم بود و جای عملم هم هم واقعا کوچیک بود و اصلا بد شکل نشد. واقعا هم خیلی مهربونه و هم با حوصله و هم از همه مهم تر خیلی خیلی با سواده.  جواب هم میده هم تو اینستا و هم واتس اپ. 

اینم آدرس اینستاشونه: دکتر شبنم بزرگ زاده Dr_Bozorgzade

اینم شماره واتس اپ شون: 09911616251