2777
2789

زندگیم نابود شده زندگی رو به خودم و نامزدم زهرمار کردم

فقط نسبت به برادر شوهرم این حسو دارم دلیلشم فرقایی هست که خانوادش میذارن

حتی اگه لباس جدید بگیره من حسادت میکنم که چرا نامزدم نگرفته

همش کار میکنه تلاش میکنه سختی میکشه ولی پولا رو اون داداش اماده خورش خرج میکنه و باش کیف میکنه... داغون شدم مخصوصا الان که یه بو هایی میاد از اینکه قراره براش زن بگیرن همش میگم اونو بیشتر دوست دارن و منو نمیخوان

تمام این مشکلات من بخاطر تبعیضای ناحقی هست که خانوادش بین نامزدم و همین داداشش میذارن

خیلی داغون شدم همش جر و جنگ و دعوا نامزدم میگه روانی شدی و واقعا هم دارم روانی میشم سرکوچکترین چیز ها هم حساس شدم و دعوا راه میندازم... حتی اگه ببینم مدل گوشی برادر شوهرم از شوهرم بالا تره یا ماشینش بالاتره میمیرم از حسادت و دعوا راه میندازم که چرا تو همش خودتو پایین میگیری و با اینهمه زحمتی که میکشی چرا حق نداری برای خودت خرج کنی و همه پولا رو داداشت خرج میکنه..... 

بچه ها دست خودم نیست تحقیر نکنید توروخدا

خیلی درگیر حسادت شدم... زندگیم نابود شده

فقط بگین چیکار کنم..؟؟؟ چیکار کنم که بیخیال بشم و زندگی خودمو بکنم..؟؟؟؟ . چیکار کنم که بیخیال این تبعیضا و فرقا بشم؟ توروخدا کمکم کنید

💛مـرا هـزار امـید اسـت و هـر هـزار تـویی💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بااین کارا نامزدتو ازدست میدی شک نکن

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

همسرت و برادرشون همکار هستن؟؟؟؟ 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

درکت میکنم .سعی کن بیتفاوت باشی چون مطمن باش با ورود جاری این حس هات چند برابر میشه.و توجهها ک به اون میره ازارت میده

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم

منم شوهر بدبختم کار میکنه مفت مفت میخورن من نامزدم ولی مادر فتنه ی بی همه چیزش بجای اینکه واسه من طلابگیره ک اصن نمیخوام ..اومده به نامزدم میگه پول بده واسه زن داداش آیندت سرویس بگیرم تو این گرونی ازنامزدم هی پول میکنه و خرج عروس نیومدش میکنه 

ب قول قدیمی ها ؛ 

آتیش هم ک باشی

اول  خودتو می سوزونی ...

دختر خوووب

امروز  با برادر همسرتون  رقابت میکنید ،  فردا  با  جاری تون ... مشکل  تو ذهن و نگاه تون ... این باید درست شه تا آرامش پیدا کنید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

تو نمیتونی همه چیزو کنترل کنیاگه بقیه،برادرشوهرتو بیشتر دوست داشته باشن، این چیزی نیس ک تو بتونی کنترلش کنی،هست؟

ضمنا ما نمیتونیم تضمین کنیم همه مارو دوست داشته باشن.این یه ارزش اشتباهه چون در کنترل ما نیست.نسبت ب چیزی ک نمیتونی کنترلش کنی بیخیال باش.

خیلی چیزای مهمتری هس ک باید روشون تمرکز کنی بجای این مسائل.مثلا رابطت با نامزدت

دنیا نیارزد آنکه پریشان کنی دلی/ زینهار بد مکن که نکردست عاقلی❤ من ادعا میکنم آدم منعطفی هستم، در همین راستا نظرات پیشنهادات و انتقادات محترمانه و سازنده رو محترمانه میپذیرم🌹

حسادت ریشتا خشک میکنه و افسرده میشی سعی کن همیشه مهربون و خوش قلب باشی 

توکارای مردونه دخالت نکن وکمتربه این چیزا توجه داشته باش سعی کن توخودتا بامتانت بگیری نه یه زن حسود وحراف

کاربر قدیمی ام 😄ترکیدم😄 میشه برای سلامتی شوهرم که برای کارش جونشا کف دستش گذاشته و میره کاریه صلوات بفرستی💗🤲