2777
2789

جارو برقی روشن بود داشتم جارو میکردم خاموش شد چیکار کنم، شما میگید چیکار شد، یعنی سوخته 😭😭😭😭

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داغ کرده حتما چند ساعت بعد امتحان کن دوباره

آره داغ خیلی شده بود 

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔
داغ کرده حتما چند ساعت بعد امتحان کن دوباره

یعنی نسوخته

بو ازش میاد؟

نه فقط داغ شده بودخيلي 

نه ماله منم اینطوری میشه  وقتی زیاد استفاده میکنم

خب خدا روشکر، چندوقت بعد روشن میشه