paridaryaii مدیر استارتر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 300 عنوان دوماهه پریود نمیشم الان چندروزه درد پریودی دارم ولی نشد,دارو گیاهی چی بخورم که زود بشم 86 بازدید | 5 پست چه داروگیاهی بخورم که پریود بشم واسه خوشبختیم دعاکنین💝.با تمام وجودم عاشق همسرم هستم😘خدایا بچه هامو حفظ کن👨👩👦👦 1399/02/04 | 19:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
paridaryaii مدیر استارتر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 300 عرق رازیانه بخورم؟زعفرون تو چایی همیشه میریزم ولی هیچ تاثیری نداره واسه خوشبختیم دعاکنین💝.با تمام وجودم عاشق همسرم هستم😘خدایا بچه هامو حفظ کن👨👩👦👦
paridaryaii مدیر استارتر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 300 الان وحشتناک زیردلم درد میکنه تا حالا یه تا تست گذاشتم هر سه منفی بود😔😔البته ی استرسی داشتم ک بعداز اون اینجوری شدم احتمال داره بخاطر اون باشه؟ واسه خوشبختیم دعاکنین💝.با تمام وجودم عاشق همسرم هستم😘خدایا بچه هامو حفظ کن👨👩👦👦
ستاره۳۸ عضویت: 1398/12/25 تعداد پست: 6160 الان وحشتناک زیردلم درد میکنه تا حالا یه تا تست گذاشتم هر سه منفی بود😔😔 البته ی استرسی دا ... استرس بی تاثیر نیست بله تاخیر میاندازه و حتی یائسگی زودرس میاره..سابقه تاخیر داشتید؟تخم شوید، تخم هویج، جعفری، رازیانهبرای پریود شدن خوبه جداگانه هرکدوم رو دم کن و بخور..کیسه اب گرم و ماساژ شکم با روغن زیتون یا سیاهدانه هم خوبه..
paridaryaii مدیر استارتر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 300 آره ی بحث خیلی بدی با خانواده فضول شوهرم کردم ک شوهرمو یک ماه ازم دور کردن و من تنها بودماز اون موقع همش ذهنم درگیره و پریودیم عقب افتاده واسه خوشبختیم دعاکنین💝.با تمام وجودم عاشق همسرم هستم😘خدایا بچه هامو حفظ کن👨👩👦👦