2777
2789
عنوان

کدوم مارک قابلمه از همه بهتره؟

99885 بازدید | 37 پست

خودم چدن سرامیک و تفلون و استیل دارم. تفلون توش خط افتاده و میگن خوب نیست سرطانزاست. چدن سرامیک هم با اینکه خیلی مراعات کردم قاشق مخصوص استفاده کردم ولی کیفیتشو از دست داده. استیل هم زود غذا ها رو میسوزونه

تا اطلاع ثانوی حوصله ندارم

من سه تا سرویس قابلمه دارم 

رویی _تفلون و گرانیت 

بیشتر از تفلون  و رویی هام استفاده میکنم اما گرانیت خییلی بهتره اصلا قابل مقایسه نیست 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گرانیت خریدم 

امید ک این یکی خوب بلشه😅😅😅😅

سفارش انواع تابلوی برجسته ی ربان دوزی شده پذیرفته خواهد شد برای دیدن کارها ب پیج خوشگل من سر بزنید برای دوستان نی نی سایت ی  شرایط ویژه خواهم داشت آدرس پیج م در اینستا،gallery_honari_melorin هست 😌😌😌😌
منم دارم ولی زیاد راضی نیستم انصافا بهترین جنس استیل  گرفتم

قلقش دستت نیومده باید با حوصله تو استیل غذا پخت و زیرش و کم کرد خیلی هم عالی میشه،سالم ترین قابلمه استیله

ی سرویس قابلمه ابجی من خریده خیلی عالیه مارک ووگاتی خاهرزادم با چنگال میکشه داخلشون ولی الان تقریبا ۵ ساله ک همونجوی ان منم تصمیم گرفتم براجهازم از همین مارک بخرم 

گرانیتیه 

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.

استیل چند مدله شاید چون نازکه

من یه مدل استیل دارم از موقع جهازم

استفاده میکنم همیشه 

خورشتام عالی میشه با استیل ولی برنجام نه زیاد

دلم گم شده پیداش میکنم من 💚 اگه عاشقه که وای به حالش ؛ رسواش میکنم من
منم دارم ولی زیاد راضی نیستم انصافا بهترین جنس استیل  گرفتم

من دلمونتی گرفتم چدن.ولی هنوز عقدم استفاده نکردم اما موقع خرید خیلی تحقیق کردم و اکثرا راضی بودن

گلم باید دو نکته رو در نظر بگیری یکی نگهداری و شستشو این قابلمه هاست و یکی دیگه هم اینکه بهترین جنس ها هم نهایت 5سال کارایی داره 

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد

گرانیت خریدم مارک کاندید 

تو اینستا به خارجی بنویسcandid

گرون بود ولی خیلی خوب بود راضیم ازش

تفلون که زود خراب میشه

چدنم راضی نبودم

استیلم همش غذام میسوخت 

فعلا از این استفاده میکنم راضیم ازش👌