2789
عنوان

خانواده شوهرمودوست دارم اما اونا نه چرا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 42 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ی مدت بی تفاوت باش و اصلا دعوتشون نکن و بچه هات و صوهرتم نذار برن  بعد خودشون میان سمتتوت  ...

امتحان کردم الان ازاول عیدندیدمشون دلم تنگ شده نمی دونم چرا دوسشون دارم ازتنهایمه بی کسیم به اونا پناه بردم اما اونام که این جورن 😔

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
واا پس اینا غریبه دوست نیستن دوست داشتن از خودی عروس بگیرن

اتفاقا واسه گرفتن من کلی مادرشوهرم خیلی دردسرکشیددوسال تمام اومدن ورفتن پدرم با پدرشوهرم دوست قدیمی بودن وهمسایه مادرامون هم همین طور

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
پروفایلت خیلی خوشگله

🌹🌹😘😘مرسی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
یاخدااااا مادرشوهرت وقتی33سالش بوده عروس گرفته شوهرت چن سالش خودت چن

نه 35 ساله بودمادرشوهرم.عروسش شدم

من اشتباهدنوشتم حتما. 

شوهرم متولد70 من متولد74

مادرشوهرم15 ساله بوده شوهرم ب دنیا اورده

امتحان کردم الان ازاول عیدندیدمشون دلم تنگ شده نمی دونم چرا دوسشون دارم ازتنهایمه بی کسیم به اونا پن ...

گلم اگر از اول برخوردش اینجوری بوده پس مدلشون اینه و کاریش نمیشه کرد،بهتره خودتون با همسر و بچه هاتون خوشحال باشید .

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است

کاش جاری من بودی انقدر میومدم خونت که از رفت و امد متنفر میشدی میومدی اینجا تاپیک میزدی از جاریم متنفرم هر روز میاد خونم. منم خیلی تنهام . تنهایی خیلی درد بدیه مسلمان نشنوه کافر نبینه

خوب بابا مامانتو دعوت کن

با اونا قهرم دارم میمیرم ارتنهایی😭