2777
2789

سلام من يه مرده زايي تو ٣٠هفته داشتم و الان باردارم

لطفا مامانهايي كه اين تجربه رو داشتن بيان از تجربياتشون بگن

خدايا به اميد تو

من دو سه روز هست زایمان زودرس داشتم.تو 24 هفته

نمی دونم بچه م سالم زنده می مونه یا مشکلی براش پیش میاد یا از دنیا میره😢

برای بچه م دنیا کنید

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزيزم،هر روزم با ترس و استرس ميگذره

الآن چند هفته ای؟

خواهشا استرست رو کم کن مثل من نشی.من تو هفته 24 یهو کیسه آبم ترکید

من دو سه روز هست زایمان زودرس داشتم.تو 24 هفته نمی دونم بچه م سالم زنده می مونه یا مشکلی براش پیش م ...

عزيزم انشاالله كه صحيح و سالم ميمونه برات،حتما برات دعا ميكنم😔؛

خدايا به اميد تو
الآن چند هفته ای؟ خواهشا استرست رو کم کن مثل من نشی.من تو هفته 24 یهو کیسه آبم ترکید

١٣هفته،همش ترس دارم،اوندفعه تو ٣٠هفته بدون درد و حتي خونريزي اينطوري شد،فقط فهميدم حركت نداره.الان كه هنوز حركتش شروع نشده بيشتر ميترسم

خدايا به اميد تو
١٣هفته،همش ترس دارم،اوندفعه تو ٣٠هفته بدون درد و حتي خونريزي اينطوري شد،فقط فهميدم حركت نداره.الان ك ...

مال من که طبق پریود 24 هفته و 1 روزم بود.شب دراز کشیده بودم بخوابم یهو خیس شدم.یه عالمه آب ازم رفت.کیسه آبم پاره شده بود.بدون اینکه چیز سنگینی بلند کرده باشم یا نزدیکی داشته باشم یا .... .واقعا نمی دونم چرا یهو اینطوری شد

هر رور سوره حجرات رو بخون برای جلوگیری از سقط

راستی چقدر فاصله افتاد از زایمان زودرستون تا دفعه بعد که باردار شدین؟

١٣هفته،همش ترس دارم،اوندفعه تو ٣٠هفته بدون درد و حتي خونريزي اينطوري شد،فقط فهميدم حركت نداره.الان ك ...

علت اینکه مرده به دنیا اومد رو نگفتن؟

علت اینکه مرده به دنیا اومد رو نگفتن؟

اون روز دكتر خودم مسافرت بود،يه دكتر ديگه سزارينم كرد،بعدش كه دكترم اومد گفت بايد جفت رو ميفرستادن آزمايشگاه اما ديگه دير شده بود،بعدش چندتا آزمايش كردم گفتن مشكل انعقاد خون داشتم و خونرساني به جنين مشكل داشته و باعث شده جفت جدا شه،دقيقا سه هفته قبلش سونو كرده بودم وگفتن همه چي خوبه،بارداري دومم بود اونموقع.چون بارداري اولم تو٤٠هفته زايمان كردم و مشكلي نداشتم

خدايا به اميد تو
اون روز دكتر خودم مسافرت بود،يه دكتر ديگه سزارينم كرد،بعدش كه دكترم اومد گفت بايد جفت رو ميفرستادن آ ...

من کیسه آبم تو هفته 24 پاره شد و زایمان زودرس کردم

باید آزمایش بدم ؟چه آزمایشی؟

سر ٦ماه باردار شدم،چون سزاريني بودم بايد بيشتر صبرميكردم اما ديگه خدا راضي بود

مال من زایمانم طبیعی بود.البته بخاطر بقایای جفت کورتاژ هم شدم

میشه سر 3 ماه اقدام کنم؟

من کیسه آبم تو هفته 24 پاره شد و زایمان زودرس کردم باید آزمایش بدم ؟چه آزمایشی؟

قند و فشارت نرمال بوده؟قند خون خيلي مهمه تو بارداري

حتما با چندتا متخصص مشورت كن،برا بارداري بعدي احتمالا بايد داروي خاصي استفاده كني تا از زايمان زودرس جلوگيري كنه

خدايا به اميد تو