2777
2789
عنوان

متاهلااااا

204 بازدید | 17 پست

من تنبلی دارم پریودیام با تاخیییییییر زیاده

بیشتر از دوهفته از موعدم گذشته اما چون جلوگیری نداشتیم دیروز ساعت سه بعدازظهر بی بی چک زدم 

منفیه منفی بود

بنظرتون درسته یا بی بی فقط صبح جواب میده؟

البته یه بار دیگه شب زده بودم منفی بود درست بود

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎

عزیزم برو دکتر که پریودیت تنظیم بشه ان شاءالله بارداربشی.

البته دوست منم اینجوری بود و بادکتر ودارو خدا یه پر بهش داد الان پسرش ۱سالشه و بازم جلوگیری نکرد که الان دوباره حاملس🤩

۹۹/۹/۹ قرار بود بی بی چکم مثبت بشه اما خدای رحمان الرحیمم زودتر عافلگیرمون کرد یعنی۹۹/۸/۱۹😍خدایااااا شکرت.ان شاءالله همه منتظرا این طعم را بچشن🥰وقتی رفتم سنوگرافی دکتر گفت دختره نمیدونستم چیکارکنم،یکم خجالت کشیدم از خوشحال بودنم اما از خوشحالی از گوشه چشمم اشک اومد،نمیدونستم به بابایی چه جوری بگم که ما هانا خانوم داریم🌺و اما تو تاریخ ۲۵بهمن ماه سال ۱۴۰۳ دوباره بی بی چکم مثبت شد و هانا خانوم دارن داداش دار میشن،اسمشم گذاشتیم دانا😍خدایا شکرت🤲🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه منفی عزیزم فرق نداره در روز کی بزاری صبح بهتره اما فرقی نداره 

قرص میخوری اگه قرص میخوری برای تنبلی به تاخیر میندازه 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
نه منفی عزیزم فرق نداره در روز کی بزاری صبح بهتره اما فرقی نداره  قرص میخوری اگه قرص میخوری بر ...

نه دارو مصرف نمیکنم همینجوری داغونم همیشه

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎
درسته دگ منفیه

خب خوبه پس خداروشکر

دوستان کسی بوده علایمی از بارداری قبل پریود داشته باشه؟؟

من ۵روز به پریودم مونده

حولو هوش تخمک گداری ام چن بار رابطه داشتم الان زیر شکمم گاهی منقبص میشه یا تخمدانام تیر میکشه پهلو و لگنمم گاهی تیر میکشه دیشبم یه لک کوجیک قهوه ای دیدم 

من هیچ وقت تا روز پریود هیچ دردی نمیگرفتم و لکی نمیدیدم 

ولی اینا الان چن روزه هس گاهی هم حس پریود شدن تو شکمم میادو میره 

بنطرتون زوده بی بی بزنم اخه اسباب کشی ام دارم باید زودتر بفهمم :(

نه دارو مصرف نمیکنم همینجوری داغونم همیشه

مثل منی پ جدی نگیر خودش درست میشه ⁦☹️⁩ من جدی نگرفتم درست شد 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
عزیزم برو دکتر که پریودیت تنظیم بشه ان شاءالله بارداربشی. البته دوست منم اینجوری بود و بادکتر ودارو ...

انقدررررر دکتر رفتم 

تا موقعی که قرص بخورم خوبم  ولی ول کنم همین آش و همین کاسه 

یه سه سالی هست جلوگیری دارم فکر کنم بدترم شدم فعلا تو وضع کرونایی بچه نمیخام

دوستان کسی بوده علایمی از بارداری قبل پریود داشته باشه؟؟ من ۵روز به پریودم مونده  حولو هوش ...

بزن ببین هاله میندازه ننداخت بزار رو موعد بزن احتمال داره باردار باشی چون لک هم دیدی 

مثل منی پ جدی نگیر خودش درست میشه ⁦☹️⁩ من جدی نگرفتم درست شد 

نمیدونم میخام واسه مرتب شدن از فردا ویتاگنوس بخورم یه یک سالی خوردم مرتب بودم