2777
2789
عنوان

مادرای با تجربه کمک😔😔

287 بازدید | 24 پست

دخترم 15 این ماه سه ماهش میشه از روز اول که به دنیا اومد بینیش گیر بود چنبارم بردم دکتر فقط قطره سدیم کلراید داده اولا میگفتن عادیه اما الان مث حالت سرماخوردگی شده تو این وضعیت کرونا هم میترسم هی ببرم دکتر الان که دیگه بدتر شده  خوب نمیتونه درست نفس بکشه و شیر بخوره یه چیز دیگه تا چن ماهگی شکمشون شل ابکی هست شیر خودمو میخوره اگه کسی تجربه داره لطفا راهنمایی کنه

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرم اینطوری بود حمام رو داغ میکردم پر از بخار که میشد میبردمش وقتی میشستم آروم بینیشو فشار میدم به خاطر بخار نرم میشد و خالی میشد تنها چیزی که جواب میداد همین بود

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

سزارین بود عزیزم؟

سرفه یا خلط پشت حلق نداره؟ 

بالا نمیاره؟ 

خس خس سینه نداره؟ 

موقع شیر خوردن کمونی خودشو عقب نمیکشه؟

معمولا بعد از واکسن دوماهگی از حالت شل و ابکی بودن خارج میشه ولی ۴ماهگی دیگه ببخشید خمیری میشه پی پی شون

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

یکم عنبر نسا دود کن 

من که هر کی بهم میگفت مسخرش میکردم 

چند بار پسرم 5 ماهش بود حالت سرماخورده شده بود با هیچ داروی خوب نمیشد 

دو بار دود کردم خوب خوب شد 

عالیه👌ولی طرف بچه نبریا همون رو گاز باشه

یکم تو هوایه خونه بپیچه کافیه

پسر من بینیش کیپ میشد تو نت خوندم به خاطر عطر و ادکلونه ولی مامانم میگفت به خاطر سرما برای همین موقع خواب کلاه یا روسری سرش میکردم طوری که پیشونیشو بگیره کسی هم که عطر میزد نمیزاشتم بغلش کنه خیلی تاثیر داشت دیگه بینیش کیپ نمی شد برای باز شدنش هم از شیر خودم داخل بینی می ریختم تاثیرش از قطره بیشتره اگه میدونی سرما نخورده شما هم این کارو کنید

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
پسر من بینیش کیپ میشد تو نت خوندم به خاطر عطر و ادکلونه ولی مامانم میگفت به خاطر سرما برای همین موقع ...

منم تو نت خوندم که شیر باعث چسبندگی مخاط بینی میشی... موندم بخدا اینقد عذاب میکشم میبینم نمیتونه درست نفس بکشه

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑