2777
2789
من تا اخرش داشتم قرص ایرانی نخور کپسول لانزو خوردم بهتر شدم اگه اشتباه نکنم

واقعا تا آخر

خیلی تحملش سخته

دکترم بهم گفت میتونی شربت آدی ژل بخوری ولی من میترسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سابقه معده درد داشتم از قبل..الان نسبت ب قبل کمتر شده اسید و اینا..ولی رفلاکس گرفتم..تا چیزی میخورم بعد ی مدت میاد در گلوم

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆
من سابقه معده درد داشتم از قبل..الان نسبت ب قبل کمتر شده اسید و اینا..ولی رفلاکس گرفتم..تا چیزی میخو ...

من مشکل معده نداشتم الانم تا یه چیزی میخورم به شدت احساس سنگینی میکنم روی معدن..دکتر میگه برا اسید معده آن هست نمی‌دونم ولی اینجوری اصلا رغبت نمیکنم چیزی بخورم...وقتی هم زیاد میشه تهوع میگیرم

من مشکل معده نداشتم الانم تا یه چیزی میخورم به شدت احساس سنگینی میکنم روی معدن..دکتر میگه برا اسید م ...

طبیعیه عزیزم..بعضیا میگن ماههای اخرم معده درد هست..پس باید تحمل کنیم

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆