2777
2789

خانوما دو هفتس خواهرم که ۱۵ سالشه نفسش تنگه.دارو حساسیت دکتر داد و دگزا زد یه ۱۰ روزی بهتر شد.الان باز دو سه روزه اصلا نمیتونه غذا بخوره دو قاشق که میخوره بالا میاره نفسش مدام تنگه از ریه عکس گرفتیم چیزی نبود کسی تجربه نداشته راهنمایی کنه داریم از نگرانی دق میکنیم

چه متخصصی باید بریم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من تنگی نفس دارم دکترا میگن چیزی نیست از استرس و هیجانه. ارام بخش برام نوشته بود

اینم خیلی استرسیه خدا کنه از استرس باشه.همینکه با حالت تهوع همراه شده نگرانمون کرده

عزیزم منم همینطورم شایدحساسیت فصلی باشه

من پسرموبعدازتولدش ازدست دادم بخاطر فشارخون بالام تیکرمم که میبینیدآبیه فقط به امیدبرگشت پسرمه😢میشه واسه سلامتی منو نی نیم یه صلوات بفرستین آخه بارداری خطرناکی پیش رودارم😔
اینم خیلی استرسیه خدا کنه از استرس باشه.همینکه با حالت تهوع همراه شده نگرانمون کرده

نفس عمیق میکشه؟ حس میکنه اکسیژن نمیرسه به ریه هاش؟ من اینجوری ام بعد چندتا نفس عمیق یکیش حس میکنم  یکیش هوا رو وارد ریه کرد 

یعنی بالا میارین شما هم؟تنگی نفس همراه با بالا اوردن؟

ن من بالانمیارم فقط تنگی نفس دارم طوری که اگه بوی گل های بهاری به مشامم برسه دیگه خفه میشم وخیلی تند تندعطسه میکنم

من پسرموبعدازتولدش ازدست دادم بخاطر فشارخون بالام تیکرمم که میبینیدآبیه فقط به امیدبرگشت پسرمه😢میشه واسه سلامتی منو نی نیم یه صلوات بفرستین آخه بارداری خطرناکی پیش رودارم😔

[QUOTE=133747486]ن من بالانمیارم فقط تنگی نفس دارم طوری که اگه بوی گل های بهاری به مشامم برسه دیگه خفه میشم وخیلی تند ...[/QUOTخواهر منم همیشه فصل بهار حساسیت داشت امسال تنگی نفس و حالت تهوع داره 

[QUOTE=133747486]ن من بالانمیارم فقط تنگی نفس دارم طوری که اگه بوی گل های بهاری به مشامم برسه دیگه خ ...

خب تنگی نفسش که مربوط به فصله ولی بالاآوردنش واسه مشکلات شایدگوارشی باشه