2777
2789
عنوان

کارم درست بود یا اشتباه

140 بازدید | 13 پست

دیروز از ظهر خانه مادر همسر بودیم خواهر همسر بنده خدا روزه بود ایشون گفتن تماس بگیرین با برادر همسر که شب بیان اونا هم ساعت 9/30شب آمدند بماند که برادر همسر با یه سر تکون دادن جواب سلام رو دادند که مهم نبود دختر بزرگم 7سالشه به شدت عمش رو دوست داره این بنده خداها میخواستن برن چون همسرش خونه بود و دختر منم جلوی در که نمی ذارم برین.در این مواقع اینجوری میشه که دخترم یک عالمه گریه میکنه همسرم یک کتک نوش جان بچه میکنه و تمام من پیش روانشناس تازگیا برای دخترم رفتم که گفتن اضطراب زیاد داره و استرس و از اونجایی که میخواستم عود نکنه به همسرم گفتم ما هم بریم خواهرت رو برسونیم و برسیم ایشون هم حاضر شدند و بگم من این موضوع رو به کاری محترم گفتم اما نمی دونم چی شد بهشون برخورد و سریع چادر سرکردنو مادر همسر گریان شد و اینا و همسر ناراحت که اینا چرا این طوری کردن شما نباید میگفتین زود بریم اینا بهشون برخورد چه کنیم به نظرتون کارم اشتباه بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون ما زود رفتیم تازه من به جاری م موضوع رو گفتم نمیدونم چرا این طوری شد

میدونی احتمالا جاریت دوس نداشته بیاد مجبوری اومده بعدش که شما رفتین به شوهرش گفته دیدی به ما گفتن بیاید اما خودشون پاشدن رفتن !!!!

نمیدونم ولی خواهرم میگه خودتو بزار جای اونا شاید تو هم ناراحت میشدی ولی من نگفتم بیاید خواهر شوهر بهشون گفت بعد هم به قول یه دوست دنیا کار خودشو میکنه اگه بخوای اهمیت بدی که کی بهش برخورد یا برنخورد داغون میشی منم تصمیم گرفتم اهمیت ندم

میدونی احتمالا جاریت دوس نداشته بیاد مجبوری اومده بعدش که شما رفتین به شوهرش گفته دیدی به ما گفتن بی ...

شاید نمیدونم دو تا بچه داره که اصولا نمیدونم چرا نسبت به خونواده همسر گارد میگیرن

ناراحت شدن نداشت که , خونه ی شما نبوده که چون رفتین اونام اخم و تخم کنن پاشن برن , اونا اومدن خونه ی ...

اصلا یه مدلیه دیدی بعضیها دنبال بهانه برای دلخوری و اعصاب خوردین اینا مدلشون این طوریه نمیدونم از این مدل آدما که انگار همه باید بهشون اهمیت بدن و در خدمتشون باشن