محدثه۷۶۰۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/17 تعداد پست: 463 عنوان دندون عقل نهفته 192 بازدید | 40 پست عمل کردین؟چن تاش نهفته بود ؟درد قبل و بعدش چجوری بود؟😢 1399/02/04 | 01:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_قجری عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 9288 جراحی ی بخیه خورد جراحیش ک اصلا درد نداره بعدش یکن درد داره خدایا خوشگلیامو خوشگلتر کن🥴🤤
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40655 من بایدعمل کنم هرچهارتاش نهفتس راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
الناز000 عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 15739 ۲ تا با هم یک ساعتم نشد . ولی تا یک هفته لُپم قُلمبه شده بود. اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
لوسیا عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 12517 من بایدعمل کنم هرچهارتاش نهفتس منم😓استرس دارمپولم ندارم ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثین
محدثه۷۶۰۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/17 تعداد پست: 463 من بایدعمل کنم هرچهارتاش نهفتس وای مث منی پس😢
محدثه۷۶۰۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/17 تعداد پست: 463 منم😓 استرس دارم پولم ندارم منم شدیدن استرس دارم از اسمش جراحییییییی واییی
antyk عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 2330 وااای اسم دندون عقل میادبدنم میلرزه اون هفته کشیدم جراحی میخاس گفتم پول ندارم اگه میشه بکش واااای خدابراهیشکی نخاد داغون شدم زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔😔افسوس.... ☹️☹️
محدثه۷۶۰۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/17 تعداد پست: 463 جراحی ی بخیه خورد جراحیش ک اصلا درد نداره بعدش یکن درد داره بخیش جذبی بود یا چجوری؟
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40655 منم😓 استرس دارم پولم ندارم منم میترسم هزینش بالاس؟ راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
محدثه۷۶۰۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/17 تعداد پست: 463 وااای اسم دندون عقل میادبدنم میلرزه اون هفته کشیدم جراحی میخاس گفتم پول ندارم اگه میشه بکش واااای خد ... 😫😫😫من از فکرشم میترسم
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40655 وای مث منی پس😢 😔😔😔 راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
لوسیا عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 12517 منم میترسم هزینش بالاس؟ اره فک کنمچون باید جراحی بشه.اونم چهار تاهر کدوم یه هشتصد به بالایی میخواد.به احتمال زیاد ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثین
negarpedia عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 1265 من 16 سالم بود همرو در اوردم یکیش که خیلی بد قلق بود درد کرد اونم 4 قسمت کردن تکی در اوردن