2777
2789
عنوان

آنورگاسمی

3873 بازدید | 24 پست

سلام خانوما من یک مشکل اساسی دارم که هرروز عذابم میده ممنون میشم کسی بتونه درست راهنماییم کنه

من ده ساله ازدواج کردم و قبل از اون با همسرم هفت سال دوست بودیم و ازدواج عاشقانه داشتیم.مشکل من اینه که  من تا حالا ارگاسمو تجربه نکردم و از این بابت هم من هم همسرم ناراحتیم خیلی هم تلاش میکنیم باور کنید من اصلا نمیدونستم ارگاسم چیه تازه فهمیدم اصلا چیه .. شوهرم همش میگه مردم از بچگی ارگاسم میشن نزدیک چهل سالته نمیدونی...یه چند ماهه که فهمیدم همش تلاش میکیم تا یه مرزی احساس میکنم یه لرزش بسیار اندک لحظه ای اونم بعصی مواقع

اینم منو بیشتر عذاب میده که از هرکس میپرسم میبینم فقط منم که این مشکلو دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر نرفتی اصلا؟

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

نه.

صلاح دونستی برو😂😂

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

باعرض سلام خدمت دوستانی که دچار بیماری انزال دیرس یا  بدون انزال هستند درمان این بیماری هم در اقایان هم در بانوان بسیار اسان است 

در اقایان اگر روغن عاقرقرحا بر الت بمالند در دو سه دخول سریع به ارگاسم میرسند

در بانوان اگر مرد الت خودش را با هرکدام از موارد زیر اغشته کند دخول کند در دو سه دخول زن به شدت به ارگاسم میرسد و از زوق بی هوش میشود

باعرض سلام خدمت دوستانی که دچار بیماری انزال دیرس یا  بدون انزال هستند درمان این بیماری هم در ا ...

سلام دوست عزیزم برای خانم ها هم هست این درمان

یعنی اون روغن کمک میکنه که ارگاسم رو تجربه کنند؟

روغنش رو دارن عطاریها؟

بازم خوبی رو انتخاب کن