2777
2789

امروز از بیمارستان مرخص شدم الان شوهرم رفت پس من اومدم خونه پدرم اونم شام خورد و الان رفت خیلی خیلی ناراحتم انگار دنیام سیاه شد قلبم رفت باهاش خیلی دلم تنگ میشه تا ۲۰ روز دیگه  مامانم نمی زاره بدم پس چیکار کنم اصلا کوتاه نمیاد مادرم که ده روز بمونم 

برای سالم بودن نی نی هام و به سلامت دنیا بیان صلوات بفرستین خاله ها و سلامتی گل دخترم
رای ما کامران اتابکی

وات

😍💀✨یه خانوم شاد و پرانرژی😍                       یه صلوات مهمونم می‌کنی خواهری واسه حاجت تو دلمه😍😘توتاپیکهای باحال و خنده دار و عکس وغذا.عاشقانه عارفانه بی بهانه😛😂😂😂😂تگم کنید باتچکر                                😍 با افتخار ترکم و مذهبی 😍 از دادن عکس هم معذوریم😈😂😂                                                                                     آقا جریان اسم کاربری مو بهتون  بگم جونم واستون بگه که من هر اسمی صفتی لغتی نوشتم نشد آخرش اتفاقی مرحوم نوشتم شد😶.                                             راستی سوال قانون جذبی داشتین من هستم 👌💗〽️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرت چرا نمیمونه؟

خونمون نزدیکه یه ربع فاصلس اون که روش  نمیشه بمونه فوقش شبا بیاد

برای سالم بودن نی نی هام و به سلامت دنیا بیان صلوات بفرستین خاله ها و سلامتی گل دخترم
 بگو ممنونم که بفکر هستی ولی میخوام برم خونه خودم اینطوری شوهرمم راحتره

باهام قهر میکنه خیلی زود رنجه از دوماه راضی شد به بیست روز 

عزیزم ب این فکر کن ک چند روز دیگه با نی نی می ی اونجا 😍😍😍و چ روزای پیش رو دارین سه تاییی

مرسی نی نی هام دوقلوعن یه دختر سه ساله هم دارم میدونم زود میگذره ولی آخه چرا من باید روز شماری کنم و روزامو با دلتنگی سر کنم

مرسی نی نی هام دوقلوعن یه دختر سه ساله هم دارم میدونم زود میگذره ولی آخه چرا من باید روز شماری کنم و ...

ای جانممممم چ بهتررررر...یکی دو روز دیگه بمون بگو مامان برم خونه خودم شما بیاین بهم سر بزنید بگو اینجا دردم میگیره شیر میدم خجالت میکشم 

💜🫀