2777
2789
نمیدونم😥😥😥😥😥😥😥😭😭😭😭😭

من همیشه بعد حموم عادتمه سریع قبل اینکه لباس بپوشم باید کل بدنمو لوسیون بزنم و کرم مرطوب کننده ام بزنم دست و صورتم .اینجوری دیگ پوستم اصن اونقد خشک نیس

ناپلئون بناپارت :یک کورد را میتوان کشت ولی نمیتوان شکستش داد.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه بعد حموم عادتمه سریع قبل اینکه لباس بپوشم باید کل بدنمو لوسیون بزنم و کرم مرطوب کننده ام بز ...

منم میزنم خدا میدونه که من چقدر پول خرج لوازم ارایشی بهداشتی میکنم 

پوستت خوبه؟ جوش نمیزنی؟

منم میزنم خدا میدونه که من چقدر پول خرج لوازم ارایشی بهداشتی میکنم  پوستت خوبه؟ جوش نمیزنی؟

نح اصن جوش نمیزنم پوستمم خیلی خوبه فقط وختایی ک پریود میشم صورتم چن تا جوش میزنه ک اونم بعدش میره

ناپلئون بناپارت :یک کورد را میتوان کشت ولی نمیتوان شکستش داد.  
نح اصن جوش نمیزنم پوستمم خیلی خوبه فقط وختایی ک پریود میشم صورتم چن تا جوش میزنه ک اونم بعدش میره

خوش به حالت 

من از خشکی بیش از حد جوش میزنم

چند روز در هفته الوعه ورا رو بزنم؟؟؟؟

چطوری میزنی؟  موهای سرت خشکه یا چربه؟

به موهام نمیزنم به مژه هام میزنم 

با فرچه مژه

💫همیشه نباید به همه چیز شفاف نگاه کرد... ⚡گاهی باید باور کرد...                                 🔮ی تخیلِ غیرِ منطقیِ خود ساخته را...