2777
2789

سلام

فعلا به خاطر وضعيت كرونايي نميتونم ببرمش بيرون دكتر 

پسرم يك ساله ست

حرف نميزنه

هيچ كاري رو درست انجام نميده كه مثلا هربار كه ميگم دست بزن نميزنه هر وقت يادش بيفته ميزنه

رسما هيچكاري بلد نيست

باهاش خيلي كار ميكنم ولي واقعا انجام نميده

امشب كلي گريه كردم. ميترسم نگرانم

نه دست ميزنه نه ميرقصه نه بيا بيا ميكنه نه حرف ميزنه

فقط وول ميخوره و راه ميره و تحركش زياده

اعصابم خيلي داغونه 

علائم بيش فعالي هم نداره اصلا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اصلا حرف نمیزنه🙄😳

تاکه بودیم نبودیم کسی کشت مارو غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفتیم همه بیدارشدند قدرآیینه رو بدانید که هست نه درآن وقت افتادو شکست😘😘

🤣🤣🤣🤣خب زوده دوسه ماه دیگه

دختر منم یسالشه وامیسته اما راه نمیره دد بد میکنه یهو شانسی بعضی کلماتو تکرار میکنه میگی دس بزن نمیزنه هروقت اهنگ باشه دس میزنه

خدا خیلی واضح دیده میشه😊و خیلی معلومه که صدامو میشنوه😃کاش ادم باشم😀
از چن ماهگی راه افتاد ؟  مامان و بابا هم نمیگه؟

از ١١ ماهگي راه افتاد قبلشم چهار دست و پا ميرفكلا حركتي ها رو سريع انجام ميده

اما بقيه ش نه

ماما چند روز پيش ميگفت ولي بدون معني. به صورت آوا فقط 

اما امروز اونم نگفت ديگه

ولا دختر من هشت ماهشه دایه میگه بابا میگه داده میگه 

تاکه بودیم نبودیم کسی کشت مارو غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفتیم همه بیدارشدند قدرآیینه رو بدانید که هست نه درآن وقت افتادو شکست😘😘

دختر منم فقط ماما بَبَ و ایناهاش و به و هَم میگه.همسرم میگه باید براش تخم کبوتر بگیرم‌ خودم فک میکردم خوبه ولی همه چیزو متوجه میشه 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

🤣🤣🤣🤣خب زوده دوسه ماه دیگه دختر منم یسالشه وامیسته اما راه نمیره دد بد میکنه یهو شانسی بعضی کلما ...

پسر من مثلا چيزي دستشه ميگم بده مامان مياره ميده

يا مثلا بلده وسايلش رو جمع كنه داخل سبد 

با توپ شوت كنه و برداره بندازه و اينا 

اما كارايي كه اولش نوشتم انجام نميده

اتفاقي دست ميزنه بگم نميزنه

اتفاقي ماما ميگه