سلام به همه. ما میخایم واسه جهزیه یخچال دوقلو دوو و تلویزیون 55 اینچ دوو بگیریم. ولی خیلی دو به شکیم ک کارتییشون خوبه یا ن؟ یخچال دوقلوی سامسونگ همین قیمته ولی دوو یکم امکاناتش بیشتره. تلویزیونم 49 تا 55 اینچش 1300 اختلاف قیمت دارن. ما مشکل جا داریم به نظرتون همون 55 رو برداریم تا 49 ک کوچیکتره؟
من در حال خرید جهازم. یخچال با همسرم اول میخواستیم دوقلو سامسونگ بگیریم من نظرم عوض شد بخاطر تحریم ...
اره ماهم به همین دلیل رفتیم سراغ دوو. همسرم خیلی تحقیق کرد هایسنس ینی از دوو بهتره فک کنم رنج قیمتیشون یکی باشه. برتریش واسه چیه؟من هنوز کامل نکردم گاز گرفتم التون تلویزیونم دوو تصمیممون هست
من در حال خرید جهازم. یخچال با همسرم اول میخواستیم دوقلو سامسونگ بگیریم من نظرم عوض شد بخاطر تحریم ...
اره ماهم به همین دلیل رفتیم سراغ دوو. همسرم خیلی تحقیق کرد هایسنس ینی از دوو بهتره برتریش واسه چیه؟من هنوز کامل نکردم گاز گرفتم التون تلویزیونم دوو تصمیممون هست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره ماهم به همین دلیل رفتیم سراغ دوو. همسرم خیلی تحقیق کرد هایسنس ینی از دوو بهتره فک کنم رنج قیمتیش ...
والا بهتر و بدتری ش ک من قطعا نیدونم هایسنس بهتره چون دو تا رو از نزدیک دیدم راضی بودن ولی دوو تو همین سایت زیاد دیدم از یخچال ش ناراضی بودن بعد زن داداشم هم ظرف شویی ش رو داره راضی نیس. ببین اگه میخوای دوو بخری همون اسنوا بگیر چون یکی هستن حداقل یه تومن کمتر پول بدی. هایسنس چینی هست ولی خب برا بودجه من قابل قبوله. ی تاپیک حتما بزن نظر سنجی کن برا یخچال دوو ببین کسی داره ازش بپرس حتما
دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم
دوقلوی دوو رو شما ببینین دقیقا مثه سامسونگه حتی ی کوچولو بهتر...ب نظرت خوب نیست؟
والا من میبینم دوقلو سامسونگ و دوو و هایسنس و چند تا مارک هستن کُپ همن از نظرظاهر. به نظرم کارایی مهمه. بعد توی شهر تون ببین قطعات کدوم وسیله بهتر گیر میاد. از تعمیر کار سوال کن بعد وسیله بخر. من برقیام رو از تعمیر کار پرسیدم یخچال زو هم باز برا تصمیم نهایی حتما از تعمیر کار سوال میکنیم ما فعلا نمیگیریم ایشالا مهر ماه
دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم
عزیزم زنداداشت چرا از ظرفشوییش راضی نیس؟ اخه منم برا جهازم ظرفشویی دوو گرفتم هنو استفاده نکرد ...
میدونی به خوبی ال جی نیس که خونه باباش داشتن. میگه تمیز نمیکنه خوب. البته من حدسم اینه که قرصش رو باید هی عوض کنه قلق دستش بیاد. اما خودم که داخلش رو دیدم کیفیت وسایل داخلش ب ال جی نمیرسه. اما خب ظاهرش خوشگله واقعا