2777
2789
عنوان

جهزیه. تلویزیون و یخچال

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 47 پست
خوش بحالت جهاز باکیه چقد دست ودلبازه چقد دوست داره ک چنین حق انتخابی بهت داده 

خب اینا باشوهرمه. من تا تونستم بهترینارو برداشتم اینا وسیله های اساسیه بهرحال 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی میخوای ید بخری؟؟؟

ن دوقلو. ساید جا نداره بعدم باید ی جا ثابت باشه برای مستاجری خوب نیست. ی موتور داره خراب بشه فريزرشم از مار میوفته باز دوقلو بهتره 

من شنیدم موتور دوو و اسنوا یکی هست. برای یخچال که مطمئنم چون همسرم خدمات وسایل سرمایشی داره

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
به نظرتون کدوم بهتره عزیزم؟ یخچال شما چی گرفتین؟ 

من در حال خرید جهازم. یخچال با همسرم اول می‌خواستیم دوقلو سامسونگ بگیریم من نظرم عوض شد بخاطر تحریم و جمع شدنشون و اینکه متوجه شدم همه جینی هستن الان نظرم روی دوقلو هایسنس هست به نظرم هایسنس خوبه همسرم هم گفت ب ال جی نمیرسه ولی خوبه بهتراز ایرانی هاس. بعد دو تا از دوستانم دارن راضی هستن یکی شون فریزر بالا ش رد داره یکی هم 4 در داره 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

اینم بگم که نو دوقلو های ایرانی هیمالیا پانورما هم خوبه چون یکی از آشناها مون پارسال ازدواج کن رد راضیه گ همسرم گفت هیمالیا موتورش از بقیه ایرانیا بهتره. اسنوا خیلی قیمتش بالاست. دوو هم که همون اسنوا ست. توی یه سایت دیده بودم هایسنس ارزون تر از اینا بود. البته محدودیت بودجه اگه نداشتم حتما ساید ال جی برمی‌داشتم  چون لباسشویی ظرف شویی و سولاردامم ال جی هستن ولی خب نداره همسرم دستش خالیه