2777
2789
عنوان

تب کودکم

65 بازدید | 13 پست

دخترم ۶ سالم تب کرده تبشم ۳۹ درجه است  پاشویه کردم استامنیفون هم دادم پایین نیاورد  چی کار کنم با این وضع کرونا می ترسم ببرم دکتر کسی می دونه چه جوری باید پایین بیاورم

ایبو پروفن بده اگه پایین نیومد ببر دکتر شاید سرما خورده

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شربت ایبو پرفن بگیر بده بش ،عرق بیدمشک بده بش،با عرق کاسنی حتی میتونی باشون پاشویه کنی شیاف هم بزن ،مدام ببرش پایین تنشه با آب ولرم بشور ،اگه بلعش مشکل داره یعنی آب دهنشو بزور میبلعه عفونت تو گلوش هست و سفکسیم بده اگه اسهال داره باز سفکسیم بده ،مایعات مدام بده که دفع بشه فقطو فقط مایعاااات زیاد تجربه تب ۴۰ درجه دارم ۳ روز در گیرش بودم بچم۱۷ ماهش بود الانم واکسن زدم برا واکسن تب داره

شربت ایبو پرفن بگیر بده بش ،عرق بیدمشک بده بش،با عرق کاسنی حتی میتونی باشون پاشویه کنی شیاف هم بزن ، ...

مرسی عزیزم فقط مشکل اینجاست که هیچ علاعم سرما خوردگی نداره فقط تب داره دوساعته پا شویه میکردم استامنیفون دادم یه کم کم شد ولی بازم شده ۳۹درجه میترسم خدا نکره تشنج کنه

ایبو پروفن بده اگه پایین نیومد ببر دکتر شاید سرما خورده

علاعم سرما خوردگی نداره میگه هیچ جام درد نمی کنه ولی تب داره تبشم پایین نمیاد میترسم ببرم دکتر اینجا تازه بیماری کرونا اوج گرفته 

مرسی عزیزم فقط مشکل اینجاست که هیچ علاعم سرما خوردگی نداره فقط تب داره دوساعته پا شویه میکردم استامن ...

گلم اینارو انجام بده،وبش مدام آب بده متوجه میشی اگه گلوش ملتهب شده بزور آب دهنشو قورت میده اگه نبود فقط تبشو بیار پایین استا نده ایبو بده وشیاف بعد از یهساعت ایبوپرفن