2777
2789
عنوان

تو این کرونایی مهمون اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 34 پست
کاش مامان بزرگ من زنده بود قدرشو بدون تا میتونی بهشون احترام بذار بشین از جوونیاش بپرس

دقیقا. 

من مادربزرگم آبان ماه فوت شد... 

تاج سرم بود. حیف

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه عمه دارم که فوقالعاده به مادرم بیاحترامی میکرده با این وجود مادرم به همه ماها میگه زود زود  حال عمه تونو بپرسین نه خواهر داره نه مادر نذارین حس بیکسی بهش دست بده  یا مادربزرگم تا بود با عروس خوب نبود باز مادرم مارو موظف به احترام میکرد زمونه داره یخچالی میشه 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
ببین عزیزم بزرگا خودشون حرمت خودشون اززبین بردن،واقعا بعضیاشون برای خودشون احترام قائل نیستن خودشون ...

نه  والا مامان بزرگ منم خیلی گیربود ولی دوست داشتنی خیلیم سنم بالانیست بگم قدیماااا خیلیم احترامشو داشنم

نسل هفتاد وشصت ،تنها نسلی ان ک نمردن ولی زندگیم نکردن...
نه  والا مامان بزرگ منم خیلی گیربود ولی دوست داشتنی خیلیم سنم بالانیست بگم قدیماااا خیلیم احترا ...

البته پیرا که خصلتشونه حرفایی بزنن که به مزاج ما خوش نیاد،اما خدایش گاهی اوقات رو مخن.

مادر بزرگ من دوقلوهام دنیا اومدن نیومد ببینتشون،بعد تو فامیل گفته مریم ،(من) نذاشته بیان دنبالم برم بچه هاشو ببینم.

میبینی سر پیری چه تهمتی بمن زده.اصلا اسم بچه های منو نیاورده که حالا من بزارم بیاد یا نه.

دقیقا.  من مادربزرگم آبان ماه فوت شد...  تاج سرم بود. حیف

مامان بزرگ من چند سالی هست فوت شده

هنوز حس میکنم صداش رو میشنوم 

همش میخندید

اینقد تر و تمیز بود 

همیشه با حنا و مورت و قهوه موهاشو سیاه میکرد ب ناخوناش ک کوتاه بودن سوهان میکشید

یه پیراهن سفید همیشه موقع خواب میپوشید شونه سرش جدا 

بر خودش خاتونی بود

مامان بزرگ من چند سالی هست فوت شده هنوز حس میکنم صداش رو میشنوم  همش میخندید اینقد تر و تمیز ...

ای جونم... سخته نبودنشون

پدربزرگمم یکی دو هفتس فوت شد و چراغ دل ما رو بد خاموش کردن... 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
البته پیرا که خصلتشونه حرفایی بزنن که به مزاج ما خوش نیاد،اما خدایش گاهی اوقات رو مخن. مادر بزرگ من ...

بعضیاشون رومخن‌قبول دارم😀ولی سنی ازاشون گذشته بقیه باور نمیکنن ک

نسل هفتاد وشصت ،تنها نسلی ان ک نمردن ولی زندگیم نکردن...

استاتر عزیزم یه چشم چرونی کردم تو تاپیکهات چته دختر؟!!! بابامو میخوام بندازم بیرون، داییم متلک میندازه، عمه ام فضوله دختر اینجوری پیش بری یه آینده به اسم متاهلی پیش روته که از عهده اش بر نمیایی هاااا هر چند مطمعنم سنتون کمه ولی خداروشکر کن که پیش روت یه عمری هست که میتونی عالی پیش ببری سعی کنم با اطرافیانت بسازی 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣

یاد مادر بزرگ خدا بیامرزم افتادم. وای یادش بخیر برامون انقد از جوونیاش میگفت. خدابیامرز مثل شیر بچه هاشو باچنگو دندون نگهداری کرده. یعنی آ رزومه یه بار دیگه ببینمش بازم برامون حرف بزنه. توروخدا حرمت بزرگترارو نگهدارین توروخدا اینا نعمتن به خدا وقتی که رفتن تازه میفهمی چه کسایی بودن