2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الان قطع رابطه ام چون سرخونه زندگیمم 

پدرشوهرمم پرش میکنه

یه ساختمونیم چنددقیقه مونده شوهرم ازسرکاربرسه میره جلوی در ساختمونمون منتظرش میمونه تاببینتش و پرش کنه از همه چی زندگیمون حتی ساعت خوابمونم سردربیاره

اگر ساعت مثلا ۱۲شب باشه من و شوهرم حرف بزنیم و بخندیم و اونا بشنون پدرش پیام میده میگه بخواب مگه فردا سرکارنمیری چرا نمیخوابی؟

ما تازه ازدواج کردیم نمیدونم چجوری بفهمونیم بهش

مامانش عقد بودم روزی نبود به گریه نندازه منو 

همش اذیت و تحریک وفحش😔ازلحاظ همه چیم تو یه سطحیم من تحصیلاتم بالاتره تازه 

لیسانسه ام پسرشونم دیپلم..گیه جوری اذیتم میکنن که شبیهشون هیچ جا نیست

من لبام یکم برجسته بود ازاول نامزدی مادرشوهرم ندونسته رفته بود به فامیلایی که گفتن عروست خوشگله گفته بود لباشو ژل زده

وقتی فهمیدم حسادتش تاچه حده شاخ درآوردم

شوهرم منو ببره بیرون مریض میشه 

واسه ش یه لباس خواب سک.سی بخر بده واسه شوهرت بپوشه ارضا بشه😂😂

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
کاش بمیرم😔

خدا نکنه گلم تو با عشق به همسرت زندگی کن اصلا ازشون گلایه نکن پیش شوهرت خودش داره میبینه بزار فرق خوب و بدو بفهمه.چنان شوهرتو عاشق و شیفته خودت کن که حرف کسی روش اثر نزاره.اونا هم مطمئنا پشیمون میشن.فقط هیچوقت خودتو مثل الان ضعیف نشون نده .شاد باش مطمئنا شوهرت متوجه کارشون میشه و تذکر میده

چون اولش سختته بعدا مثل ما پوستت کلفت میشه و میگی بیخیال بابا من اولاش سختم بود ولی الان ککمم نمیگزه فقط از همین اول با شوهرت با سیاست رفتار کن بکشش سمت خودت بقیش حله گل😋