2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر دکتر برده باشی و آزمایش داده باشه و مشکلی نبوده باشه ،،ار ژن هست گلم شاید شما یا همسرتون این طور بودید ،،،و چیزی که اکثر مامانها ازش غافل میشن قد ،،اگر قد طبیعی هست اصلا نگران نباش ،کمبود وزن جبران میشه مثلا با خوردن غذای کم حجم پرکالری مثل بستنی ،حلوا ،سویق اما قد جبران نمیشه گلم

😊نظرات من براساس پست اول ،خوندن کامنتها از حوصلم خارج😅آخه نگران استارتر تاپیک بغلی ام😜ممنون میشم مطالبتون رو کامل و واضح همون پست اول بذارید😉
آخه وزن پسر بچه فکر کنم از دختر بچه باید بیشتر باشه..قدشم همینطور

اره یکم

ببین من خودمو پیر کردم اما یه مدتیه به این نتیجه رسیدم من پیرشم یا خودمو دیوانه کنم این جاق نمیشه..تنشون سلامت بابا عیب نداره بزرگ میشن چاقم میشن 

جای من باشی چی..دخترم لب به شیر نمیزنه با برنج و سیب زمینی و سینه مرغ داره زندگی میکنه فقط غذاش همینه

اگر دکتر برده باشی و آزمایش داده باشه و مشکلی نبوده باشه ،،ار ژن هست گلم شاید شما یا همسرتون این طور ...

قدشم اولا رشدش عالی بود از منحنی بالاتر ولی الان کم شده نسبت ب قبل.. دکترش ک میگه چیزی نیست معمولیه..خیلی بیخیاله..میخوام دکترشو عوض کنم😔