2777
2789
عطر که خیلی خوشبو تره .. لالیک لامور عاااالیه.. بوش از نظر من فوق العادست... اوووومممم عطر لانویید ه ...

دقیقااا من میخواستم بگم

لالیک لامور عااالی بوش

قیمتش هم خوبه

شدیم سوپ خفاش نخورده و دهن سوخته😖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هووف نشد تو تاپیکای عطربازی بیایم و عطر حرمو  یکی نگه...بابا بی نمک شده دیگه😥 لوثش نکنین

عطر حرم که عالیه، پخش بو و ماندگاریش محشره، یه پاف میزنی بدون تمدید،بعد پنج ماه همچنان بوش همه جا میپیجه، ابرو برات نمیذاره  

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   

من ادکلن زیاد دارم اما به شدت سخت پسندم😞

بوی گل دوس دارم...و تمیزی...یه بوی معتدل که با رایحه گل باشه

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

اسپری ایفریا 

ادکلان شالیز 

واقعا من عاشق این اسپری و ادکلانم چیزی دیگه ی به غیر از اینها نمیزنم رد بو دارن دیونه کنه اینها شدن امضای من 

آخرین باری که اسپری ایفریا گرفتم ۲۵ تومن بود من هر دفعه دو تا میگیرم اسپری ۸۰ گرفتم 

یه پرسپولیسی دو آتیشه ۹۹/۹/۹مشکل گرفتاری عشقم حل شد ماشینشم دادن  مشکل زمینمونم به امید خدا حل شد مامانم خوب شد منم عملهای که لازمه انجام دادم خونمونو عوض کردیم رفتیم همونجای که مامانم من و عشقم دوست داریم خونه جدید خریدیم ❤حواسم به توئه هوا سمت توئه هوا سمتیه که برسم به توئه❤                                                                          💗تو مرا جان و جهانی💗                          💖تا ابد با من باش💖                                               💘دوستت دارم و هیچ چیز جز این ندارم💘             💕 با تو در نهایتم من💕                                        💝 عاشقتم عشقم عشق منی عشقم جون منی جونم💝        
اسپری ایفریا  ادکلان شالیز  واقعا من عاشق این اسپری و ادکلانم چیزی دیگه ی به غیر از اینه ...

شالیز قبلا استفاده کردم شما چه رنگیشو میپسندین

میشه برا حاجتم یه صلوات بفرستین?ممنون
فقط عطر حرم . ماندگاریشو تضمین میکنم 

لباستو با اسیدم بشوری بوش نمیره😂

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.