2777
2789
عنوان

حرف نزدن بچه

180 بازدید | 13 پست

سلام.پسر من دو سال و دوماهشه.حدود ۶۰ کلمه بلده و کلمات نامفهوم هم میگه.جمله هم کم میگه.اب بده-اب بریز-این چیه

ولی با وجود این که میدونم حدود ۶۰ تا بلده ولی خیلی به کار نمیبره اونا رو.دستورات هم خوب انجام میده.مثلا برو دم دستشویی.یا مثلا شیشتو بیار

ولی در مقایسه با هم سناش کم کلماتو به کار میبره.یکم نگرانم.نگرانیم به جاس؟نباید خوب حرف بزنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگرانیت بی مورده به نظرم منم دختر ۲سال۳ماهش به مرور خیلی بهتر حرف میزنه

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

کاملا نابجاست،وقتی کلمه میگه جمله میگه دستوراتم متوجه میشه وبهش عمل میکنه نگرانی برای چی؟پسر من دوسالگی ۱۵تاکلمه بلدبود ۲سال و۲ماه تازه دایره کلماتش گسترده شد ۲سال ونیمش شد جمله بندی رو یادگرفت وکامل حرف زد الانم ۴سالشه مثل بلبل حرف میزنه

بیخودی نگرانی. یه روز اینقدر حرف میزنه که دلت میخواد موهاتو بکنی. فقط براش شعر و قصه زیاد بخون. ازش بخواه از روی تصاویر کتاب، داستانشو تعریف کنه. اینطوری قشنگ راه میوفته، دایره لغاتش بیشتر میشه و قوه تخیلش تقویت میشه.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

پسر من دوسال و نیم دیگه کامل حرف میزدولی طوریک منو باباش متوجه بشیم قبلشم کمتر از 60 تا کلمه بلد بود و بعد اونم ی دوره لکنت گرفت و بعد ب حرف افتاد بدون لکنت😀

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

تنبله فقط، وقتی با حرف نزدن جواب خواسته هاش رو میدی، چه کاریه حرف بزنه، منم که آدم بزرگم اگر با حرکت دست هرچی میخوام بهم بدن حرف نمیزنم دیگه 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘

یه برادر زاده عجیب دارم تا سه سالگی حرف نزد ولی هرچی می گفتی می فهمید کلی برا باباش کار میکرد ولی انگار حوصله حرف زدن نداشت😁

بعد یهو به حرف زدن افتاد حالا مثل بلبل حرف میزنه یه خواهر زاده هم دارم زود به حرف زدن افتاد ولی با این حال هنوز که چهار ونیم سالشه نمیتونه ژ ک ج گ رو تلفظ کنه به گرگ میگه دُرد😐

احتمالا مادرا بچه های شیرین زبون مجازی رو میبینن با بچه خودشون مقایسه میکنن .بچت هیچ مشکلی نداره بهش فشار نیار حرف بزنه یکی از بچه های فامیل خیلی دیر به حرف اومد مامانش داشت روانی میشد که خدایی نکرده مشکلی داره الان تو همه برنامه های مدرسه مجری میشه بس که خوش زبونه