2777
2789
عنوان

گوشت گوساله چجور بپزم

126 بازدید | 17 پست

سلام ميخوام با گوشت گوساله خورش بپزم . ميشه بگيد واس اينكه سفت نشه چكار كنم ؟ اگه تجربه داريد ،؟ بايد تف بدم گوساله رو يا بريزم تو اب ؟؟ شما چكار ميكنيد

❤️من به همه اهدافم ميرسم ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوساله ست خب دایناسور نیست که. تفت بده بعد اب بریز دو سه ساعته میپزه. نمکم نزن

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

یه ذره تفت بده،فقط تاحدیکه رنگش عوض شه.بعد آبشو بریز.تجربه من میگه هرچقدر بیشتر سرخ کنی،سفت تر میشه.مزه شم کمتر میشه.بخاطر سفتی شم آخر پخت نمک بزن

شیمپک چی هست اصلا؟همینجوری گذاشتم😆😐😅

من با پیاز سیر زنجبیل و زیزه اسیاب شده و فیفل سیاه تفت میدم و وقتی سرخ شد کمی زعفرون دم کشیده اضافه میکنم چون طبع گوشت گوساله سرد

دوست دارم مردم با هم مهربون باشند .از این همه خشم میترسم
گوساله ست خب دایناسور نیست که. تفت بده بعد اب بریز دو سه ساعته میپزه. نمکم نزن

نه ميخواستم بدونم چون بازتف دادن اب از گوشت خارج ميشه گفتم شايد سفت بشه .ممنون

❤️من به همه اهدافم ميرسم ❤️