من کلا طبعم خیلی گرمه برای دومین بچه ام یکم رعایت کردم ولی نه زیاد و بازم پسر شد خدارو شکر سالمه و خیلی دوسش دارم اما واقعا جای خالی یک دختر همیشه تو زندگیمه
خانم ها میشه منم راهنمایی کنید؟ اگه بخوام خرداد اقدام کنمکی برم دکتر زنان؟پریودهام نسبتا منظم.این ماه یکم ادا دراورده.۱ام یا ۲ام میشدم.الان فقط چندتا لک دیدم.جریان این کیت ها چیه؟
خدا جونم خودت مواظب تو دلیم باش🤰 فقط به خودت سپردمش 🤗🙏مسافر کوچولومونو👼 سلامت برسون بغل من و باباش 💞💑تیکر تولد گل پسرمه👦 پسرم،مرد کوچک من،نمیدانم از کجای این جهان امده ای که تمامت بوی بهشت میدهد💎
خانم ها میشه منم راهنمایی کنید؟ اگه بخوام خرداد اقدام کنمکی برم دکتر زنان؟پریودهام نسبتا منظم.این ما ...
روز سیزده پریودت برو دکتر که سونو کنه و اندازه فولی ها رو بدونه یکماه قبلش بروکه ازمایش خون و اینا برات بنویسه ایشالله مشکلی نداشته باشی از الانم شروع کن فولیک اسید بخور
خدا جونم خودت مواظب تو دلیم باش🤰 فقط به خودت سپردمش 🤗🙏مسافر کوچولومونو👼 سلامت برسون بغل من و باباش 💞💑تیکر تولد گل پسرمه👦 پسرم،مرد کوچک من،نمیدانم از کجای این جهان امده ای که تمامت بوی بهشت میدهد💎
خانم ها میشه منم راهنمایی کنید؟ اگه بخوام خرداد اقدام کنمکی برم دکتر زنان؟پریودهام نسبتا منظم.این ما ...
عزیزم قبلش حتما برو دکتر برای کنترل وضع جسمی خودت و استفاده از کیت هم روز ده پری به بعد روزی یه کیت تخمک گذاری بزن و اگر هر دو خط کیت همرنگ هم شد یعنی روز تخمک گذاریته اقدام کنی باردار میشی
خانم ها ،من اکثرا گلوم زود به زود عفونی میشه،از بچگی اینجوری بودم.الانهم که اینبیماری لعنتی اومده،خی ...
عزیزم نگران نباش زندگی در جریانه میدونم نگرانید اما نمیشه بخاطر یه ویروسی که معلوم نیست کی تموم میشه زندگیمونو به عقب بندازیم کیت رو روز ۱۰یا ۱۱پری بزنید و اگر دو خطش پررنگ شد یعنی روز تخمک گذاریتونه اقدام کنید باردار میشید
عزیزم نگران نباش زندگی در جریانه میدونم نگرانید اما نمیشه بخاطر یه ویروسی که معلوم نیست کی تموم میشه ...
خونوادم هی میگن تو این اوضاع سخته.دکتر بری ازمایش بری .وگرنه ۴ساله خونم هستم.دلم خیلی بچه میخواد