2777
2789
عنوان

قدووزن نی نیاتون ۶ماهگی چندبودباوزن تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 37 پست
شیرخودمومیدم هر۲ساعت کمکی فرنی یه وعده ظهرمیدم پوره سیب یاموز یاهویج یه وعده عصرمیدم  شبم ماهی ...

بچه اولته؟

اخه من شیرمم کمه کمکی شیرخشک میدم

نمیدونم چقدر خشک بدم چقدر شیرخودم چقدر غذا مثلا

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 
بچه اولته؟ اخه من شیرمم کمه کمکی شیرخشک میدم نمیدونم چقدر خشک بدم چقدر شیرخودم چقدر غذا مثلا

اره بچه اولمه بخدامنم فقط شب وروزدارم سرچ میکنم چی خوبه چی بده 

شیرخودموفقط میدم شیرخشک آپتامیل پپتی جونیورم براش گرفتم که فقط توفرنی میریزم 

بنظرم هروق بچه گرسنش شد بهش بایدشیریاغذابدی نه اینکه بگی حتمن باید۲ساعت بگذره  

عسل طبیعی داریم باساکارززیر۱درصد جهت درمان انواع تنبلی وناباروری وافراددیابتی عالی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه اولته؟ اخه من شیرمم کمه کمکی شیرخشک میدم نمیدونم چقدر خشک بدم چقدر شیرخودم چقدر غذا مثلا

منم شیرم کمه چون ۶ماهه رژیمم فقط مرغ وبرنج وسیب زمینی وهویج میخورم 

الان ۲هفتس ارده میخورم عسل میخورم موزمیخورم 

عسل طبیعی داریم باساکارززیر۱درصد جهت درمان انواع تنبلی وناباروری وافراددیابتی عالی
چجوری ب خوراکش رسیدی؟؟

هرروز۳وعده سروقت بهش میدم توفرنیش ۲پیمانه شیرخشک و۱ق روغن زیتون میریزم اکثروقتایه تیکه موز رنده میکنم توش 

پوره هویج یاکدوحلوایی یاکته براش درست میکنم عصرا 

شبم مرغ یاماهیچه وسیب زمینی وهویج وبراش میپزم میکس میکنم 

جوانه ماش هم گاهی میریزم توسوپش 

کدوحلوایی بهش میدم 

شیرخودمم  میخوره خودمم ارده زیادمیخورم که چرب شه شیرم