2777
2789

سلام میخوام هرکی هرکاری روی پوست و صورتش انجام داده و راضی بوده ب بقیه بگه ک بهم کمک کنیم

مثلا من یمدت ژل لایه بردار ترتیئون استفاده میکردم خیلی خوب بود الان دوباره میخوام یمدت دیگه بزنم

خیییلی لاغر شده بودم یمدته تغذیه امو درست کردم و احساس میکنم صورت تپل تر خیلی بهتره

و اینکه چونه ام یکم عقب بود ژل زدم و خیلی خوب شد برعکس کسایی ک میگفتن ن انجام نده پشیمون میشی و ژل خوب نیس و اینا واقعا راضیم

حالا دوس دارم گونه امم بزنم کسی انجام داده?راضی هستید?

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منو لایک

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜

میگم برای اینکه جوش بره 

صاف و یکدست شدن پوست چیکا کنم

منفذم بسته بش؟ 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
درباره غبغب هم بگین

عروس بدجنس اگر کمه با وررش اگر زیاده پلکسر کن

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....
الان دیگه راحت میشه با یکی دو جلسه برش داری فک کنم

واقعا چجوری ؟

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

خانمی اسم ژل ات را برام تلفظش را مینویسی

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....
من جای جوش دارم خیلی اعتماد به نفسم آورده پایین و سیاهی زیر بغل و زانو و منطقه ممنوعه

ژل ترتینوئن استفاده کن شبا بزن نور بهت نخوره توی چندهفته پوستت عالی میشه ولی پوستت تو این مدت خیلی پوسته میندازه