2777
2789
عنوان

کسی با جاری همسایه بوده؟

751 بازدید | 11 پست

میخوایم همسایه شیم بنظرتون به مشکل می‌خوریم من یه ادم ارومم اهل کوتا اومدن سرمم تو کار خودمه با دوت بچه سه و یک ساله جاریم خیلی پر انرژیه اصلا گوله انرژیه خیلی هم دخالت میکنه اما اصلا بد ذات نیست ولی بی تجربست یه ساله عروسی کردن شوهرامونم دوقلوان

من اصلا نمیتونم میدونم مشکل زا میشه

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب منو جارییم همسایه ایم و عین خواهر میمونیم تو کارهم دیگه بهم گمک میکنیم من بی تجربم ولی اون ازم بزرگتره عین یه خواهر بزرگ بدون هیچ منتو و دوبه هم زنی کمکم میکنه

آروم و مظلومم ولی دیگه تصمیم گرفتم تغیرکنم👎.یاخداظهور آقام امام زمان 

چه بامزه

به اینکه جاری هستید فکر نکنید

سعی کنید مثل دوست باشید

اجازه دخالت تو زندگی به  هم ندید

حریمهارو حفظ کنید

زیادیی صمیمی نشید

خیلی خیلی بستگی داره اخلاقتون چطور باشه

واخلاق همسراتون

اهل مقایسه نباشن

پس فردا همسرت شمارو بادوتابچه با جاریت که یک ساله ازدواج کرده مقایسه نکنه

خدایا شکر به خاطر فرشته های کوچولوم هانا جون و آریا جون