2777
2789
عنوان

کیا از لحاظ اقتصادی موافق هستن؟و فکرشون خوب کار میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 33 پست
عزیزم هر ماه داره اس ام اسش میاد 

20 تومن .میگن سود 18 درصد که البته تقریبا 15 درصد میدن .باید بشه 300 تومن

یه روزی اینجا ارزومو نوشتم و  اون ارزو براورده شد....بازم مینویسم به امید روزی که براورده شه...برام دعا کنید بالاخره درسمو تموم کنم گندشو دراوردم ازبس طولش دادم😂😂و انشاالله همسرم ایده ای که داره رو بتونه اجرا کنه ....همچنین بتونیم خونمونو بزرگ کنیم و محلمونو ارتقا بدیم .....با دعای شما دوستای گلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تا چندسال به این پول احتیاج نداری فقط طلای دست دوم بخر . هم سود میکنی هم ازش استفاده میکنی و خمس ...

سکه بخریم تو بانک بزاریم یا خونه بهتره؟

خوبی که ازحد بگذرد نادان که هیچ عاقل هم خیال بد کند هرچیزی به اندازه😉😉🤗🤗🤗
عزیزم هر ماه داره اس ام اسش میاد 

احتمالا شما گذاشتی توحسابت مونده و سود روزشمار بهش تعلق گرفته

واسه سودبیشتربایدبری بانک صحبت کنی اونا پولتو برمیدارن ازحسابت تقریبا هر ۱۰ میلیون ،۱۳۰ اینا بهش سود میاد.

احتمالا شما گذاشتی توحسابت مونده و سود روزشمار بهش تعلق گرفته واسه سودبیشتربایدبری بانک صحبت کنی او ...

چه بانکی؟ نمیدونم.راستش نمیمونه پول. منتظریم اوضاع عادی تر شه.  میخوایم خرجش کنیم     

مهربونی خرج اضافه نیست!