2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید دوبرابر شه حالا یکمی کمتر بیشتر فک نکنم مشکلی داشته باشه..خوبه احتمالا..عحیبه واست تکرار خواسته با ۹۳۰..خوب بود اولم که

بعضی دکترا خوششون میاد استرس بدن

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من روز موعدم ۱۸.۵ شد بتا تیتراژم امروز باید تکرارش کنم

تو رو خدا دعام کنید من سابقه خارج از رحم دارم خیلی میترسم😭😭

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
من روز موعدم ۱۸.۵ شد بتا تیتراژم امروز باید تکرارش کنم تو رو خدا دعام کنید من سابقه خارج از رحم دار ...

توکل کن به خدا گلم صلوات زیاد بفرست ذکر تسبیحات اربعه بگو.

بقیه شو بسپر به خدا اون خیر و صلاح بنده هاشو بهتر از ما میدونه.انشالله که خیره🌹

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

توکل کن به خدا گلم صلوات زیاد بفرست ذکر تسبیحات اربعه بگو. بقیه شو بسپر به خدا اون خیر و صلاح بنده ...

ممنون دوست گلم انقدر خدا رو صدا زدم تو این مدت که دیگ نمیدونم با چه ذکری در خونشو بزنم

بارداری خارج از رحم منو تا مرگ برده امیدوارم به حق دل شکسته خانم زینب کبری هیچ زنی تجربه نکنه این درد رو 

برای همین خیلی نگرانم

ممنون میشم شما دوستای گلم با دل پاکتون برام دعا کنید❤️❤️

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
ممنون دوست گلم انقدر خدا رو صدا زدم تو این مدت که دیگ نمیدونم با چه ذکری در خونشو بزنم بارداری خارج ...

ان شاالله بحق علی همه ی خانمای باردار بسلامت نی نی شون بغل بگیرن امسال، مخصوصا شما

اللهم صلی علی محمد و آل محمد(وعجل فرجهم)
ان شاالله بحق علی همه ی خانمای باردار بسلامت نی نی شون بغل بگیرن امسال، مخصوصا شما

ممنون عزیزم ان شاالله شما هم نی نی رو سالم و سلامت بغل بگیری