2777
2789
عنوان

چه جوری بگم؟😓😔

161 بازدید | 12 پست

بچها جون سلام🙂

اقا قضیه اینه که از طرف همسرم یه دلخوریایی دارم که بهش میگم دعوا راه میندازه😐کلا درد و دلم نمیشه باهاش کرد😑

به خانوادهام که نمیشه گفت چون خب هرخانواده ای سمت بچه خودشو میگیره و تو خانوادهام دلخوری پیش میاد...

این وسط میمونه یه مشاور خانواده...به نظرم با مشاور صحبت کنم هم خودم و دلم اروم میشیم هم منطقی راهنماییم میکنه و هم بیطرفه و اوکیه...

حالا موندم چه جوری به شوهرم بگم که میخوام برم مشاوره...یا اصلا چه جوری بهش بگم مشاوره لازمم و باید بامشاور صحبت کنم؟🤔

میترسم بگم دعوا راه بندازه😑

راستی اگه کسی تجربه صحبت با مشاورهای تلفنی رو داره بگه...خوب مشاوره میدن؟هزینش چقدره؟

خرسند سابقم فقط عکسمو عوض کردم😁

خب نگو ..حتما که نباید از ریز و درشت کارات خبر دار بشه ..فردا میزنه تو سرت روانی هستی میری روانشناس ..البته اگه نفهم باشه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کار درستی میکنی که میخوای یری پیش مشاور اگه میپونی نیاز نمیشه ایشونم بیاد مشاور خب نگو خودت برو اگه هم لازمه تو موقعیت مناسب با یه لحن درست موضوعو بیان کن😊

کسی رو قضاوت نکن...اون فقط گناهاش با گناهای تو فرق داره💜👑
عزیزم کار درستی میکنی که میخوای یری پیش مشاور اگه میپونی نیاز نمیشه ایشونم بیاد مشاور خب نگو خودت بر ...

دقیقا بخاطر همین میگم بهش بگم که یهو اگه لازم شد بدون چون و چرا بیاد🙂

دقیقا بخاطر همین میگم بهش بگم که یهو اگه لازم شد بدون چون و چرا بیاد🙂

خب عزیزم با مهربونی و محبت بهش بگو سعی کن شرایط درستی و واسه بیان موضوعت بگی مثلا بیدلیل کیک بپز و خودتو خوگل کن😉😄و بعد موضوعو براش مطرح کن بگو که چقدر دوسش داری و میخوای با اینکار زندگیتو جذاب تر کنی گلم

کسی رو قضاوت نکن...اون فقط گناهاش با گناهای تو فرق داره💜👑
خب عزیزم با مهربونی و محبت بهش بگو سعی کن شرایط درستی و واسه بیان موضوعت بگی مثلا بیدلیل کیک بپز و خ ...

مرسی از راهنماییت عزیزم😘