2777
2789
عنوان

اثر نکردن قرص سقط جنین کیا تجربه دارند، بعد از تولد بچه سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 40 پست
بهش گفتم.گفت ما سقط نمی کنیم. قراره سه شنبه برم غربالگری. بچه خیلی ناراحتم اگه نشون نده، جمسش سالم ب ...

به خدا توکل کن

نذری چیزی کن

خودش کمکت کنه

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گرنگهدار من او است ،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد بسپر به خدا .انشاالله که صحیح و سالمه

بله واقعا 🥰

وخدایی که به شدت کافیست بهم دیگه دعا کنیم باهم دیگه بخندیم به هم دیگه نخندیم 

الان که دیگه کاری که نباید میکردین رو کردین  

من اگر تو شرایط امروز شما بودم فقط توسل به حضرت علی اصغر به ذهنم میرسید

انشالله نی نی گلتون رو به سلامتی بغل کنین و همیشه نور چشمتون باشه..اینو یادتون باشه که هیچ وقت بهش نگین و مراقب باشین متوجه نشه که قصد سقطش رو داشتین

الان که دیگه کاری که نباید میکردین رو کردین     من اگر تو شرایط امروز شما بودم فقط توسل ب ...

ممنونم فقط برام دعا کنید. خیلی ناراحتم شب و روزم یکی شده. صد بار میگم چه اشتباهی کردم. میگم خدایا نکنه جبران اشتباهاتم رو این بچه بده. 

عزیزم حتما حتما ب دکتر زنانت بگو 

تا اگه صلاح دید ازمایشهای بیشتری و برات درخواست کنه 

سهل انگاری نکن

چون این قرصها ، متاسفانه تاثیر خیلی بدی روی جنین داره

و اگر جنین هم زنده بمونه ریسک بیماریها بالا میره

ولی توکل ب خدا کن 

و با دکترت در میون بزار 

دکتر زنان منظورمه نه سونوگرافی

بهش گفتم.گفت ما سقط نمی کنیم. قراره سه شنبه برم غربالگری. بچه خیلی ناراحتم اگه نشون نده، جمسش سالم ب ...

عزیزم خیلی شرایط سختی هس .اسی الان  سقط نمیکنن ک عزیزم بعدش شما چطور قرص رو یه شب تهیه کردی اصل نبوده ک اینجوری شدی من به این آسونی ها میشه گیر آورد...از خدا میخوام به قلبت آرامش بده واقعا شرایط استرس آوری هس

عزیزم خیلی شرایط سختی هس .اسی الان  سقط نمیکنن ک عزیزم بعدش شما چطور قرص رو یه شب تهیه کردی اصل ...

یک درصد فک نمیکردم نیفته با یک ماما که بیمارستان کار می‌کرد صحبت و تهیه کردم

یک درصد فک نمیکردم نیفته با یک ماما که بیمارستان کار می‌کرد صحبت و تهیه کردم

الان برو یقه همون ماما رو بگیر البته اگ گیرش بیاری ....ولی درک میکنم توی شرایط سختی بودی