2777
2789

عزیزا میخوام وارد بورس بشم ثبت نامش چطوریه و کیا تونستن نفع ببرن تو بورس

آینده به کسانی تعلق دارد ک زیبایی، رویاهایشان را باور دارند.

فعلا همه دارن نفع میبرن ولی جوجه رو آخر پاییز میشمرن   

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برید تو سایت یکی از کارگزاری ها ثبت نام کنید و همزمان کد سجام بگیرید که هزینه ش 10 تومنه بعدش باید با مدارک شناسایی مراجعه حضوری به کارگزاری داشته باشید تا کد بورسی رو بهتون بدن و بعدش میتونین معامله کنین تو بورس

سجام هم مربوط به بورسه عزیزم؟

ببین اول تو سایت سجام ثبت نام میکنی . یه کد پیگیری میده . با شناسنامه و کارت ملی و کد پگیریت میری یه دفتر پیشخوان برای احراز هویت . بعد یک هفته کد بورسی و کد آنلاین پیامک میشه برات و میتونی معامله کنی

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
برید تو سایت یکی از کارگزاری ها ثبت نام کنید و همزمان کد سجام بگیرید که هزینه ش 10 تومنه بعدش باید ب ...

کارگزاری ها نه انجام نمیدن . فقط دفاتر پیشخوان 

من خودم چند ماه پیش از خود کارگزاری گرفتم ولی الان فکر کنم چون شلوغ شده پیشخوان ها هم انجام میدن

بله بخاطر کرونا و شلوغی