فعلا همه دارن نفع میبرن ولی جوجه رو آخر پاییز میشمرن
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برید تو سایت یکی از کارگزاری ها ثبت نام کنید و همزمان کد سجام بگیرید که هزینه ش 10 تومنه بعدش باید با مدارک شناسایی مراجعه حضوری به کارگزاری داشته باشید تا کد بورسی رو بهتون بدن و بعدش میتونین معامله کنین تو بورس
ببین اول تو سایت سجام ثبت نام میکنی . یه کد پیگیری میده . با شناسنامه و کارت ملی و کد پگیریت میری یه دفتر پیشخوان برای احراز هویت . بعد یک هفته کد بورسی و کد آنلاین پیامک میشه برات و میتونی معامله کنی
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
برید تو سایت یکی از کارگزاری ها ثبت نام کنید و همزمان کد سجام بگیرید که هزینه ش 10 تومنه بعدش باید ب ...
کارگزاری ها نه انجام نمیدن . فقط دفاتر پیشخوان
من خودم چند ماه پیش از خود کارگزاری گرفتم ولی الان فکر کنم چون شلوغ شده پیشخوان ها هم انجام میدن
بله بخاطر کرونا و شلوغی