2777
2789

من ۵هفته۴روزم هست. دیروز رفتم دکتر ، سونو کرد گفت هیچی معلوم نیست. ۳۰فروردین بتام۷۸۰بود. دوباره برام آزمایش نوشت ببینه دو برابر شده یا نه؟ شما چند هفتگی ساکتون تشکیل شد تو روخدا بگید از تجربه هاتون🙏😥😥

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵ هفته و ۶ روز بودم سونو کردم...البته سونو واژینال

من نه فقط سونوی شکمی کرد. گفت هیچی معلوم نیست😥😭

صبر کن شاید بچه کمترش باشه .دو سه هفته صبر کن بعد برو

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

ازمایش بده فقط شاید دیده نشده .من تو ۴ هفته اندازه خیلی ریز بود دکتر گفت مشکوکه .بعد ازمایش دادم بعد ۱ هفته 

.قشنگ تشکیل شده بود..و بتام هم چند برابر

کاربر قدیمی هستم .رفتم دلم نیومد تنهاتون بزارم دوباره اومدم  
منم ۵هفته معلوم نبود ۷هفته رفتم البته من الان نینینم نزدیک ۳ماهشه😊

خب هفته ۵معلوم نبود برات تکرار آزمایش بتا نوشت؟ یا گفت صبر کن؟؟ الهی سالم و سلامت باشه نی نیت برای منم دعا کن

خب هفته ۵معلوم نبود برات تکرار آزمایش بتا نوشت؟ یا گفت صبر کن؟؟ الهی سالم و سلامت باشه نی نیت برای م ...

مرسی گلم گفتن دوباره سونو بده بعد دوهفته

پسرم بندبند دلت را به خدایی بسپار که بیشتر ازمن هوایت را دارد..❤👼
ازمایش بده فقط شاید دیده نشده .من تو ۴ هفته اندازه خیلی ریز بود دکتر گفت مشکوکه .بعد ازمایش دادم بعد ...

آره آزمایش دادم جوابش عصر حاضر میشه. یعنی سریع گند میزنن به اعصاب آدم سریع میگن خارج رحمی😥😭😭😭😭

برای سونوی شکمی زود بوده

جدی؟ یعنی امیدوار باشم؟؟ آخه گفت باید ساک رو ببینم حداقل😞😞

نگران نباش ...من ۵ هفته رفتم هیچی نبود ..۶ هفته و۵ روز رفتم یه ساک حاملگی فقط بود...۸ هفته و۵ روز رفتم دوتا ساک با دوتا جنین وصدایه قلباشون همش تشکیل شده بود😍زود رفتی منم زود رفته بودم الکی به خودم استرس دادم.. 

خداجونم دوقلوهام صحیح وسالم دنیا بیان😍
آره آزمایش دادم جوابش عصر حاضر میشه. یعنی سریع گند میزنن به اعصاب آدم سریع میگن خارج رحمی😥😭😭😭😭

مال منم گفتن .ساعت چند ازمایش دادی!!؟؟اگه صبح زود دادی الان حاضره زنگ بزن خواهش کن میگن بهت 

کاربر قدیمی هستم .رفتم دلم نیومد تنهاتون بزارم دوباره اومدم  
صبر کن شاید بچه کمترش باشه .دو سه هفته صبر کن بعد برو

باشه عزیزم😞 چرا این دکترا اینجوری میکنن آخه، داغونم از دیشب تا حالا😭